1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań co do przeróbki X360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szmaja111, Listopad 5, 2010.

  1. szmaja111

    szmaja111 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kościelec
    Próbowałem szukać, ale nic nie znalazłem. Jestem strasznie zielony i mam kilka pytań.
    Załóżmy, że sflas***e napęd, nagram sobie płyty. Ale czy żeby odpalić grę musze mieć dysk twardy?I czy pendrive może posłużyć jako dysk?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szymonski

    szymonski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    mam wiedzieć?
    zeby odpalić grę nie musisz miec dysku twardego ale jest to wskazane żeby oszczędzić laser :p bo gdy zainstalujesz grę na dysk to wtedy konsola jest ciszej i laser sie nie zużywa
    tak pendrive moze posłuzyc jakos dyst. max 16 gb

    Pomogłem? Podziękuj
     
  4. szmaja111

    szmaja111 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kościelec
    czyli jak przebiega procedura odpalania gry na dwóch płytach?
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    odpalasz z plyty nr1. pod warunkiem ze masz zainstalowana na dysku.
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Najpierw grasz na 1dvd, potem zmieniasz płytę jak Cię o to prosi i grasz na 2dvd
     
  7. szmaja111

    szmaja111 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kościelec
    dzięki wszystkim za szybką odpowiedź. Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum