1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytan co do xboxa360, i podlaczenia go.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez herbatkowy, Luty 21, 2010.

  1. herbatkowy

    herbatkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrołęka
    Witam jestem nowy, czytalem FAQ i nie do konca jestem usatysfakcjonowany. A wiec tak od poczatku, posiadam taki monitor ViewSonic VA2216W i po pierwsze chcialbym wiedziec co musze zrobic zeby pod niego podlaczyc Xboxa360. Po drugie posiadam jeszcze takie glosniki komputerowe SklepWGK.pl - Media-Tech 2.1 MT-3315 PARTITA PRO DB i jako ze graja bardzo ladnie chcialbym je podlaczyc rowniez do Xboxa, i teraz pytanie do fachowcow. Jakich kabli potrzebuje zeby podlaczyc xboxa pod ten monitor i glosniki? Dzieki za pomoc!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shakedown

    Shakedown Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  5. X-Zone

    X-Zone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2007
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nie podłączysz tego kablem który jest dodawany konsoli? Tam masz wejście VGA i do tego dwa kable od głośników?

    Ja tak miałem na początku teraz mam przez HDMI.
     
  6. herbatkowy

    herbatkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrołęka
    Nie do konca rozumiem. Konsola ma wyjscie VGA? Takie jak karta graficzna komputera? Kurcze troche to pogmatwane w tych linkach... Prosze prosto i jak dla idioty, potrzebuje kabla vga tak? Jaki jest w zestawie z konsola?
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Popatrz najpierw na tył konsoli i popatrz dobrze.

    Jak już popatrzyłeś to nie pisz głupot czy jest vga.

    jemu chodziło ale o wyjście a/v, albo kabel vga.
     
  8. herbatkowy

    herbatkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrołęka
    Stary, konsole dopiero zamawiam w tej chwili i sie zastanawiam jakie kable brac dodatkowo do niej, czaisz? :)
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Kub kabel vga i audio adapter. Lub jeżeli ci starczy kabla to podepnij do głośników te kable od vga i odpuść sobie adapter.
     
  10. herbatkowy

    herbatkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrołęka
    Teraz sobie zdalem sprawe jakim jestem idiota... nic nie kumam. Jeszcze raz, dostaje w zestawie do konsoli kabel composite, i on jest od dzwieku i moge zrobic tak jak jest na tym obrazku? vga na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
    Bo nie bardzo kumam po co mi audio adapter. A co do monitora to juz rozumiem :)
     
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Dostajesz component który służy do przesyłu obrazu i dźwięku.

    Po co audio adapter?

    Bo te kabelki od dźwięku przy kablu vga są krótkie. Jeżeli sięgną ci do głośników to nie musisz kupować audio adaptera.

    jeżeli okaże się że kabelki są za krótkie to kupujesz audio adapter i podinasz nim dźwięk osobno.
     
  12. herbatkowy

    herbatkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Ostrołęka
    Ok dzieki za pomoc kolego. A wogole ja mam w tym kablu od monitora wyjscie VGA Meskie, czyli musze tez adapter zensko zenski kupic zeby podpiac ten kabel do xboxa, co nie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum