1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań co do XBOXA360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez victhe, Grudzień 15, 2010.

  1. victhe

    victhe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, mam kilka pytań co do Xboxa ponieważ zamierzam go kupić.
    1.Jaka konsola jest w tej chwili najlepsza, i którą najlepiej kupić.
    2.Chcę grać online, czy są z tym problemy?
    3.Jaką konsole dostane za 550 zł około (chciałbym nową, allegro)
    4.Czy ten cały Pierścień śmierci często występuję?
    5.Czy na multi gra dużo osób *i polaków.
    6.Czy warto w tej chwili kupić Xboxa? Jak by nie było ma już około 5 lat.
    7.O chodzi z tymi konsolami 360 gb , 20 gb itd.

    Proszę o odpowiedzi, pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. Jaka chcesz. Masz kase bierz Slima, wolisc fata?-nie ma problemu tez sa w porzadku. Najlepszy obecnie zestaw to Slim 250GB + Kinect.
    2. Musisz miec konto Gold, problemow nie ma.
    3. Arcade Fat. Poszukaj sobie sam czy znajdziesz w tej cenie na allegro.
    4. Obecnie nie, ale nie ma reguly.
    5. Tak.
    6. Warto.
    7. Pojemnosci dyskow. Obecnie jest tylko jedna wersja 250GB lub wersja z pamiecia flash 4GB.
     
  4. victhe

    victhe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    jedyne czym roznia sie konsole to dysk czy go maja(rozne pojemnosci) czy nie, a slim to poprostu nowy desing i troche polepszone układy pod wzgledem chłodzenia i poboru mocy
    a pomiedzy konsolami niema zadnej roznicy ta sama grafika na kazdej
     
  6. victhe

    victhe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Troche dziwne, że to tylko dyski, ale dziękuje za info. A po co komu tyle gb? Nie rozumiem jak to działa.
    I co to za konto Gold?
     
  7. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    wiesz co wszytkie te informacje masz tu na forum zajrzyj do dzialu faq
     
  8. djcargo

    djcargo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie chciałbym się z nikogo nabijać, ale zadając pytania w stylu " Jakie są ceny internetu w konsoli" - zaczynam się zastanawiać w jakim ja świecie żyję...
     
  9. victhe

    victhe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A pomiędzy np Arcade a Elite jaka jest różnica?
    I tyle GB po co komu? No bo chyba nie na save ;)
     
  10. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Na gry, by działały szybciej.
     
  11. victhe

    victhe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a przy takim 20gb wczytują sie wolno tekstury albo coś?
    i jaka różnica pomiędzy arcade a np premium
     
  12. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Przy 20 gb będą się wczytywały ok, ale tutaj chodzi o pojemność, zmieszczą się góra 3 gry (3 * 6 = 18).

    Arcade vs Premium? Premium ma dysk 60gb w zestawie (a raczej miał, bo już od bodajże 2 lat nie jest produkowany).
     
  13. victhe

    victhe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zaraz, zaraz... jak to 3 gry? To już sie płyt nie wkłada? oO
    No może weźmiecie mnie za niewiadomo kogo, ale jestem PCfanboyem, a raczej byłem, długa historia ;)
    Czy nie będe miał problemów w grze np z 4gb? I miał wbudowane 60gb czy w zestawie?\


    @aha, i czy slim wolniej chodzi/ma gorszą grafikę? Bo mniejsze- pewnie coś gorszego ;)
     
  14. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, grafika jest w kazdym takta sama, mniejszy nie znaczy gorszy. Ma CPU i GPU wykonane w nizszym procesie tenchnologicznym i zasilacz 135W.
    Po instalacji gry nadal musisz miec plyte w napedzie zeby ja odpalic.
     
  15. victhe

    victhe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To co to znaczy że zmieszczą mi sie 3 gry na 20 gb dysku? Moge mieć mnóstwo gier a grać w 3? Nie rozumiem ;(
     
  16. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie musisz instalowac wszystkich gier na dysku.
    Dysk 20GB starczy na 2-3 gry, wiec malutko. Lepiej pomysl nad 120 lub 250.
     
  17. victhe

    victhe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a te miejsce jest wbudowane, czy to jest to co trzeba dokupić, to HDD czy coś takiego. I jak zainstaluje te 3 gry, to płyt już nie potrzebuje? bo jak tak, to po co jest ta instalka?
     
  18. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Instalujesz po to zeby przyspieszyc wczytywanie i odciazyc naped.
    Mozesz kupic oryginalny HDD M$ lub dysk WD z odpowiednich serii (znajdziesz na forum jakich) + obudowa.
    W Slimie miejsce na dysk jest juz w konsoli wbudowane i nie potrzebujesz obudowy.
     
  19. victhe

    victhe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A tak do 750 jaką, i gdzie dostane konsole?
     
  20. Saragas

    Saragas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Odpal Allegro, wejdź w xboxy, zaznacz cene do 750 i będziesz wiedział jaką dostaniesz konsole.


    p.s. mogę tak z czystej ciekawości zapytać ile masz lat?
     
  21. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    heh... dobry gościu ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum