1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań dot. X360 i M$

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez QwerTaj, Lipiec 20, 2009.

  1. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Witam!
    Mam kilka pytań, proszę mnie nie odsyłać do innych tematów, ani nie nabijajcie tu postów , proszę o stanowcze, pewne odpowiedzi.

    Od razu mówię, że nie mam jeszcze X'a, bo mam kilka wątpliwości, dlatego pytam, kto pyta, nie błądzi :rolleyes: Przeglądnąłem połowę forum i już co nieco wiem, ale chciałbym się upewnić.

    To na razie wszystko co chcę wiedzieć ;)
    Za wszystkie odpowiedzi - dzięki !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BabyBoy

    BabyBoy V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2008
    Posty:
    505
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cleveland
    2.Szansa na bana zawsze jest.Nie chcesz bana?Nie przerabiaj konsoli.
    Chcesz przerobić ? Nie graj Online.
    3.Tak,napęd można odflashować,plomby z powrotem nakleić i masz gwarancję.Chyba że dostałeś Bana to już nie masz.
    4.Jak masz Bana to odeślą i zapłacisz 500 złotych za kuriera.
    Jak udało Ci się nie dostać bana to naprawią i odeślą na swój koszt.
    5.Nikt tego chyba jeszcze nie próbował.Ale wątpie bo taka kopia zapasowa z SS itd.jest wykrywalna przez MS jako kopia która jest w sieci itd.
    8.Tak,jest sporo gier ze Split Screen
     
  4. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Można to zrobić samemu , czy trzeba przez jakiś serwis ? Jeśli przez serwis, to jaki jest tego koszt ?
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A ja Cię odeślę do innych tematów bo to wszystko już było! jesteś użytkownikiem tego forum i na pewno znasz regulamin, gdzie jest wyraźnie napisane, że zakładamy nowy temat jeżeli nie znalazłeś odpowiedzi w innych tematach... a na te wszystkie pytania były odpowiedzi już setki razy!

    Czy wszyscy muszą iść na łatwiznę i na gotowe...
     
Wczytywanie...

Poleć forum