1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań dotyczących konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lee93, Czerwiec 20, 2010.

  1. Lee93

    Lee93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Za kilka tygodni będę posiadaczem Xboxa 360 i mam dwa pytania.
    1.Czy można podłączyć internet za pomocą USB lub kablem telefonicznym ? czy można tylko za pomocą routera ?
    2. Jak postawić Xboxa ? czytałem dużo komentarzy na ten temat. Pisali niektórzy że podstawiają korki pod xboxa i niby się tak nie grzeje. Jak to jest ?

    Jak będę miał więcej pytań to napisze.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    1. Wydaje mi się że przez USB nie da rady. Ethernet/Router.
    2. Najlepiej postawić normalnie poziomo, nowego nie trzeba stawiać na żadnych korkach bo rzadko się grzeje.
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    1.Potrzeba router (ewentualnie livebox od neostrady)
    2.Jak kupisz nowego jaspera to nie będzie ci się grzał
     
  5. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    1. Jedyne wyjście na USB to adapter Wi fi. Do tego i tak potrzebujesz router'a.
    2. To na prawdę obojętne...
     
  6. Raid

    Raid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1) Router to chyba jedyne a przynajmniej najlepsze rozwiazanie .
    2)Stawiaj jak Ci wygodniej zalezy w jakim polozeniu bedzie sie znajdowal , u mnie osobiscie stoi pionowo poniewaz tam gdzie stoi nie ma duzo miejsca ale to raczej nie ma znaczenia , niektorzy mowia ze jak stoi pionowo to lepiej czyta plytki ale nie wiem czy to prawda.
     
  7. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Nie da się czytać płyt lepiej lub gorzej. Ja słyszałem że postawiony pionowo może rysować płyty, ale to pewnie tylko jakaś plota. U mnie stoi poziomo i jest w porządku.
     
  8. br0nek.

    br0nek. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nowa Deba, Poland
    jeseli to falcon i byl juz naprawiany, to lepiej, zeby lezal poziomo i na jakichs 4 podstawkach, zeby go dobrze 'przewiewalo'.

    jesli jasper, to raczej obojetne.. chociaz sam jaspera nie mialem.
     
  9. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No właśnie też tak słyszałem, zanim kupiłem X'a. Mój falcon trochę przeleżał, a teraz stoi (innego wyjścia nie mam). Nie porysował mi jednak ani jednej płytki. Może to dlatego, że nie rzucam nim podczas grania? :D Raczej plota.
     
  10. Shoowsky

    Shoowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opoczno
    Kablem ethernet zwykłym podłączysz jeżeli masz radiówkę , jeżeli masz modem to też bezpośrednio , kablem usb raczej już nie dasz rady : ) . Pozostaje router .
    Co do stawiania xboxa pion/poziom znaczenia to nie ma ... zalezy gdzie go postawisz , ustaw tak aby poprostu nic nie blokowało odpływów powietrza , szczegolnie tylnych konsoli . XBOX 360 w wersji Jasper (pł.główna) pozbył się praktycznie 100% (99.9% : ) ) błedow typu 3RROD , związanych z przegrzewaniem tak więc badź spokojny jezeli bierzesz Jaspera : )
     
  11. Lee93

    Lee93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie odnośnie monitora do konsoli. Mam LG Flatron W1934s 19 cali.
    Czytałem że 19 cali szkoda podłączać. Czy ktoś ma podobny monitor ? jak to wygląda ? jakość jest dobra ? czy wygodnie się gra na takich monitorach ?
     
  12. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Wiesz ja u kolegi grałem osobiście na monitorku 19" Full HD w Gta 4 i prezentowało się znakomicie
     
  13. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A ja gram an taki małym tv daewoo i mi to nie przeszkadza
     
  14. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Ja u siebie osobiście korzystam z Philipsa - taki kineskop 23 " :D Ale jest co jest i nie ma co narzekać. Ważne że da się pograć. Jest takie mądre przysłowie. "Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma"
     
  15. Creed

    Creed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wziąść na PSP?
    JA MAM MONITORA FLATRON L1919S 19 Cali i wygląda to bardzo dobrze :)
     
  16. krecio23

    krecio23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    Ja mam monitor SAMSUNG Syncmaster i nie jest najgorzej, ale nie ma porównania do mojego TV 32" :DD
     
  17. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wiadomo, że się opłaca. Monitor ma wyższą rozdziałkę niż TV (przynajmniej niż kineskopy). Ogólnie to nie ma pixelków itp
     
  18. Lee93

    Lee93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co znaczą te symbole iX 1.5 i czym sie różni np. 1.4 od 1.5
     
  19. mosakPL

    mosakPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    293
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    Że te stare trzeba paczować innym wave a np. Lt nie trzeba w ogóle :)
    To nazwa przeróbki.
     
  20. Lee93

    Lee93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli dostane bana to nie będę mógł instalować gier na dysk ? mam rozumieć że dysk będzie już nie do użycia ?
    Jeżeli konsola była raz podłączana do internetu i w trakcie nie dostał bana i odłączył po chwili to jest możliwość że dostane bana ?
     
  21. swisteek

    swisteek Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Derry,Ireland
    1. Podłącznie jest kablem telefonicznym do routera.
    2.Xbox 360 wentylator ma za konsolą nie pod.
     
Wczytywanie...

Poleć forum