1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań dotyczących kosoli xbox360 :)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez neo88, Maj 1, 2013.

  1. neo88

    neo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.

    Chcę sprzedać mojego kompa tj:

    - Athlon x4 640 OC 3,2
    - Płyta głowna ASUS M4N68T-M V2
    - Pamięć Kingston HyperX 1333, 2x2GB
    - Chłodzenie CPU Freezer 13, pasta ZALMAN STG2
    - Zasilacz Cooler Master 620W
    - Buda Zalman Z9, 4x Wentylator: przod tył fabryka ZALMAN, Bok: Zephyr 140mm, góra xigmatek 120mm
    - Karta garficzna RADEON 7850 1GB Sapphire zakupiona W agito.pl jakieś 2 miesiące temu, po OC do 1100/1300 naprawde daję radę!!!
    - Dysk sata II SEGATE 500GB- zero bad sektorów
    -Klawiatura GENIUS Ergomedia700

    Sprzedaję ponieważ brak kasy. Kompa chcę upchnąć za 1500zł, a za uzyskane pieniążki zakupić xbox360 na płycie głównej JASPER, oraz netbooka z nagrywarką aby wypalać płyty na boxa.
    1.Koledzy powiedzcie, bo wiadomo początek 2014r wychodzi nowa generacja konsol, czy na 360 będą wychodzić jeszcze nowe gry tj. w roku 2014r. np. gta V, wiedźmin dziki gon?
    2.Konsolkę chcę podpiąć kablem hdmi do monitora 24' samsung, koledzy jak uzyskać dźwięk jeśli monitor nie ma głośników.
    Pozdrawiam serdecznie!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ad.1. - spokojnie kupuj. gry jeszcze będą długo wychodzić.

    Jednak nie wiem jak chcesz na netbooku z nagrywarką zewnętrzną nagrywać gry na X'a. Gry to będą się nagrywać chyba z 5 godzin przez USB :D
     
  4. neo88

    neo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1.Więc wiedźmin 3 wyjdzie na x360? Proszę o potwierdzenie tej informacji.
    Właśnie nie wiem jak będzie to wyglądać chodzi mi o nagrywarkę zewnętrzną z zasilaczem. Na samo usb jest bardzo wolna.
    2.Konsolkę chcę podpiąć kablem hdmi do monitora 24' samsung, koledzy jak uzyskać dźwięk jeśli monitor nie ma głośników.
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Oficjalnej informacji nie ma że wyjdzie na X360, ale pewnie tak, można się domyślić.
    Nie każdy od razu przesiądzie sie na nextgeny, więc na stare konsole jeszcze przez jakiś czas będą wychodzić nowe gry, ale oczywiście trochę okrojone :X
     
  6. neo88

    neo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Panowie, jak podłączyć tego x'a do monitora abym miał dźwięk?
    Lepiej kupić silma, czy na płycie głównej JASPER?
    GTA V wyjdzie na 360?
     
  7. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Jeśli masz kasę, to lepiej kup slima.
    Zapewne będziesz podłączał za pomoc hdmi, to nie będzie problemu z dźwiękiem.
    Tak, nowe GTA będzie na x360
     
  8. neo88

    neo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    paxmack w tym problem że monitor nie ma głośników.... głośniki muszę podłączyć osobno pytanie jak?
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    kablem vga na xa się da ma tak dwa cinche na audio i reszta przejściówkami i będzie się dało. Do 5.1 trzeba kabel troche rozgrzebać.
     
  10. neo88

    neo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ile trzeba wydać na przerobionego, dobrego slima?
     
  11. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    LT (Flash napędu) - 120 - 150 zł od 2011.08 ok. 300 - 350 zł
    RGH - 200 - 250 ZŁ

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  12. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Robi podał Ci ceny samych przeróbek :), nie SLIM'ów z przeróbką ;)
    Swoją drogą, LT 3.0 120-150zł ?? drogawo :p

    Zależy jakiego tego slim'a chcesz, czy 4GB, czy z dyskiem 250GB, bywały też z 320GB, są też na allegro np.z RGH, bez napędu, a na jego miejscu jest dysk np 1 lub 2 TB

    Ceny sobie sprawdź na allegro, albo w dziale GIEŁDA :)
     
  13. neo88

    neo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  14. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Nie ale cena rgh wzrosnie tylko. Lepiej niech stoi normalnie nie bokiem. I jak to jasper to oki
     
    1 osoba to lubi.
  15. neo88

    neo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Po dacie konsoli jest to JASPER. Jasper miał mięc wbudowane 512mb pamięci na zapisy. Dlaczego ja muszę używać pena?
     
  16. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  17. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak ma to nie musisz pena to tylko lt 3 .
     
  18. neo88

    neo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ze zdjęcia wynika że to jasper. Na forum doczytałem się że pamięć wbudowaną miała wersja arcade jasper. Wersje elite jasper były bez wbudowanej pamięci. Proszę o potwierdzenie.
     
  19. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Tigra ci napisal jakie to sa a dysku to nie ma jak elite?
     
  20. neo88

    neo88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kupiłem bez dysku, jak widać za tą cenę chyba się opłacało.
     
  21. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To tigra mial na mysli ,ze sa z rozna pamiecia jaspery jak trafisz na tego z 512mb to ci styknie na save nizej moze byc pendrive potrzebny x prawie polowe zabiera tej pamieci na dane systemowe.
     
Wczytywanie...

Poleć forum