1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kilka pytań dotyczących RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzymo, Listopad 2, 2012.

  1. grzymo

    grzymo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Mam kilka pytań dotyczących tej przeróbki:

    1. Jak grać po sieci? mam slima, wiem że on ma wbudowane wifi, wystarczy jak połącze go z routerem bezprzewodowo czy musi to być kabel?
    2. jak wgrywać DLC do gier, czym je kopiować na konsolę i co ma być z czym połączone?

    Dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tobbik

    tobbik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  4. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    1. jw
    2. DLC musi być na pamięci wewnętrznej. Pamięć wew. to między innymi pendrive sformatowany pod konsolą, więc podpinasz pendrive'a do PC, wrzucasz DLC programem xtafGUI na pendrive'a do katalogu Content, podpinasz do konsoli i już. Pamiętaj że DLC często wymagają najnowszej łaty do gry. Inne opcje wrzucania to na HDD konsoli lub pamięć wew. 4gb jeżeli masz (do katalogu Content). Możesz to zrobić przez wifi łącząc sie przez FTP.
     
  5. seboII

    seboII Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    DLC wrzucasz za pomocą np pendriva, do folderu Content-->0000000000000000 a dalej leci reszta.
    Ja mam zrobiony folder Content a w nim następny czyli 0000000000000000 i do niego wrzucam pobrane DLC, a potem na konsole. I tylko przenosisz w odpowiednie miejsce.
     
  6. grzymo

    grzymo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dziękuję za odpowiedz. mam jeszcze jedno pytanie, czy freestyle dash sam przerzuca płyty w grach dwupłytowych? bo mam max payne 3 ktorego mam na 2 dvd, oba zainstalowałem na dysku, odpalałem z interfejsu głownego konsoli, prosi o 2 płyte i nie da się grać niestety.
     
  7. tobbik

    tobbik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2012
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    hmm mam FSD 3 beta
    i wlasnie dzisiaj skonczylem pierwsza plyte, pojawil sie komunikat ze chce dvd 2 i chyba nawet ok nie zdazylem wcisnac juz gra leciala dalej.
    Obrazy mam przerobione do God, w Folderze z zgrami mam fodler Max payne a tam foldery DVD1 i DVD2 w ktorych odpowiednio wrzucilem wypakowane obrazy.
    Moze daloby sie prosciej ale sam dopiero zaczynam zabawe z RGH, niemniej zadzialalo ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum