1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytan laika.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ForzaInter1g, Lipiec 19, 2010.

  1. ForzaInter1g

    ForzaInter1g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kamień Pomorski
    Witam przymierzam sie do zakupu Xboxa 360.Planuje go przerobic,jak myslicie jaka wersje wybrac Elite czy Arcade do czego przyda mi sie dysk twardy??Oplaca sie zaplacic wiecej za ta wersje elite??Czy do starego Xboxa 360(Jasper) mozna bedzie dokupic Project Natal(Kinetic)?? Czy dotyczy to dylko nowych modeli slim??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    dysk ci bedzie sluzyc do instalowania gier na nim aby nie meczyc napedu, jesli chodzi ci o kinect bo o kineticu nie slyszalem to bedzie dzialac ze starym xboxem
     
  4. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    1. Elite
    2.Dysk wardy przyda ci sie do instalowania gier, ściągania dem, Dlc etc.
    3. Tak, opłaca się zapłacić więcej za elite
    4. Będzie mozna dokupić
     
  5. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Ja polecam Elite. Jeśli będziesz grał na livie to dysk się na pewno przyda do dem, arcade'ów, filmików itp. Jeśli nie zamierzasz grać na livie to w sumie dysk jest mniej potrzebny tylko, że napęd jest dosyć hałaśliwy i zależy, czy to by Ci przeszkadzało. Kinect będzie działał ze starym klockiem.
     
  6. Ciastek

    Ciastek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Lepiej wydać troche więcej pieniędzy na elite ja kupiłem arcade i żałuje nie mam dysk kabla hdmi headseta i biała troche się brudzi.
     
  7. Gryzek

    Gryzek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krobia
  8. ForzaInter1g

    ForzaInter1g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kamień Pomorski
    Dzieki za pomoc.Wezme raczej Xboxa 360 Elite.
     
  9. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Kinect Bedzie ci działać bo microsoft testował go na arcade i elite
     
  10. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    Kabla HDMI nie dają już jakiś czas temu...
    Bierz Elite, na dysk zawsze instaluj gry nie obciążaj napędu i jest ciszej ;)
    Co to cytatu o to ja bym wolał białą z zestawem jakim dostałem, jakoś bardziej wersja premium mi się podoba ale MW2 było z Elitą :D
     
  11. ForzaInter1g

    ForzaInter1g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kamień Pomorski
    A jak to jest teraz z awaryjnoscia,kiedys to byl duzy problem Xbox-ow 360,jak ta wersja Jasper sie sprawowala??
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Dobrze, rrod tylko raz byl ;p Nie, ale tak na powaznie to jest calkiem ok, z tym ze ja sporo czasu mam konsole wlaczona i potrafi chodzic prawie 2 dni non stop, tak wiec jest ok, bo falcona 2 razy zajechalem.
     
  13. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Jest duży spadek awaryjności. Kiedyś inne wersje psuły się często. W Jasperach wreszcie wyeliminowano to. Już "prawie" sie nie psują.
     
  14. ForzaInter1g

    ForzaInter1g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kamień Pomorski
    Jak myslicie moze lepiej wziasc Slima niz Elite??
    Tylko czy slima bedzie mozna pozniej przerobic...bo np: jak z PSP serii 3000 mowili bierzcie za pol roku zlamia itp a do dzisiaj nie ma trwalej przerobki;/
     
  15. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    microsoft jest mądrzejszy o sposoby przerabiania starszych napędów, więc moim zdaniem slima szybko nie złamią
    slima bym brał tylko jeżeli miałbym kasę na gry
     
  16. ForzaInter1g

    ForzaInter1g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kamień Pomorski
    Jeszcze mialbym pytanie czy Xbox 360 Slim ma tylko nowe uklady w technologii 45nm czy tez nowe chlodzenie??
     
  17. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Jak jest inna budowa. To jest inne chłodzenie. Ponoć lepsze i cichsze:)
     
  18. ForzaInter1g

    ForzaInter1g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kamień Pomorski
    Wlasnie;/Wszyscy mowia ze konsola cichsza,ladniejsza,z ukladem 45nm,lepszym chlodzeniem itp,ale nieprzebialna;(
    Co byscie wzieli na moim miejscu Elite czy Slima:D??
     
  19. Hiszpan3lek

    Hiszpan3lek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    614
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Benidorm
    Ja bym brał elite, już jesteśmy użytkownikami jaspera i wiemy co i jak, awaryjność na co uważać, ile grać by się nie przegrał, a slim to jak kot w worku nie wiemy czy co 10 konsola za rok dostanie rroda, bym brał elite jasper.
     
  20. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    koles o kablu nic nie pisal. moze nie mial gniazda HDMI
     
  21. psycho666

    psycho666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ludzie po co zaczynać kolejny raz "jakiego xboxa mam kupić" tych tematów było już z milion!!!!. Wystarczy poszukać na forum i macie gotowe odpowiedzi a nie wałkujecie to dalej.
     
Wczytywanie...

Poleć forum