1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań na temat battlefielda 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MCDIRT, Luty 5, 2012.

  1. MCDIRT

    MCDIRT Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam , ja mam xboxa slim z lt 3,0 i zamierzam kupic online pass do battlefielda 3 , i mam pytanie czy jak wpisze ten kod na 1 profilu to będe mógł grac na wszystkich profilach tej konsoli jeśli mają golda ?
    a drugie pytanie czy moge zainstalowac battlefielda 3 na dysku bo na lt 2,0 coś tam było ,że nie mozna instalowac gier na hdd
    Prosze o odpowiedzi na moje pytanie , POZDRAWIAM
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1.Online pass jest przypisany do konsoli a nie do konta, możesz grać na wszystkich, jeśli na każdym masz Gold'a.
    2.Nagrywałeś iHAS'em na Verbatim'ie - możesz zainstalować.
    Nagrywałeś zwykłą nagrywarką - nie możesz zainstalować.
     
  4. MCDIRT

    MCDIRT Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    aha , dzięki za odpowiedz tylko , ja mam mały problem dotyczący tego , że nie wiem jaką mam nagrywarke , jest jakaś szybka metoda na dowiedzenie się jaką mam nagrywarke
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wejdź do ImgBurn'a-->Write image file to disc--> nagrywarki masz w "Destination"
     
  6. MCDIRT

    MCDIRT Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  7. stasimon

    stasimon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Skoro nie wiesz jaka masz nagrywarke to zapewne nie masz IHAS'a ze zmienionym firmware do nagrywania gier na X360 :p
     
  8. MCDIRT

    MCDIRT Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2012
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to znaczy nie jestem pewien , ale naszczęscie wszystkie gry zp25 ,xgd2 i xgd3 nagrywam bez problemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum