1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań nt. XBOX 360 od nooba

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez skrzydel5, Styczeń 22, 2011.

  1. skrzydel5

    skrzydel5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Hey. Mam kilka pytań dotyczących XBOXA 360.
    Mam tą konsolę od 1 roku jednak chciałbym poznać parę szczegółów na jej temat.
    1.Co muszę zrobić aby pograć w gry z dysku twardego bez wkładania płyty (jakaś przeróbka?)
    2.Czy LT+1.1 mozna zainstalować na napędzie Liteon?
    3.Jak to jest z tym patchowaniem gier gdybym ewentualnie ją przerobił??
    4.Mam także kod na 48h trial XBL. Byl on razem z grą Battlefield Bad Company 2. Jak go wykorzystać ??
    Przepraszam za nooskie pytania ale w sprawie XBOX jestem totalnym laikiem. Nie śmiejcie się z mnie :( Będę dozgodnie wdzięczny .
    Moge pomóc w zamian bardzo szczegółową pomocą w sprawach PSP (każda dziedzina od softu po przeróbki do kernela(wtajemniczeni wiedzą o co chodzi))
    Najbardziej zalezy mi na pyt. nr.1 . Jeśli zły dział to przepraszam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nowicjusz

    Nowicjusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. Musisz trafić na konsolę ze starym starym dashem i wykonać modyfikację JTAG.
    2. Tak można.
    3. Na LT+ nie trzeba patczować.
    4. Mogę go kupić od ciebie lub mi możesz go oddać :)
     
  4. skrzydel5

    skrzydel5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    A na przeróbce LT nie da się odpalić jakiegoś Homebrew pozwalajączego na włączenie gry bez płyty. Thx za odpowiedx
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    nie da sie, to tylko z jtag
     
  6. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Na LT możesz tylko piracić gry,a na Jtag'u możesz nawet zmienić dasha(menu),emulować gry I dodawać ubranka dla avatara
    Skoro znasz się na PSP to po Jtagu maż jesZcze więcej możliwości niż po przeróbce PSP
     
  7. skrzydel5

    skrzydel5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    A można zainstalować LT+ na najnowszym dashu ??
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    lt+ to jest taki jakby bios napędu..............i go nie wgrasz od tak sobie...........musisz rozpoznać swój napęd wydobyć klucz , wrzucić klucz w LT+ i dopiero zrobić flash napędu.................
    jeśli nie bardzo kumasz to sam nie rób bo uwalisz konsolke............a szkoda by było
     
  9. the wert

    the wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z Bieguna Północnego.
    A,co daje LT+?
     
  10. Squashik

    Squashik Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    133
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    ok. Jasła
    Daje to że konsola czyta kopie gier tzn : pobierasz , nagrywasz i grasz :)
     
  11. skrzydel5

    skrzydel5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Nie spoko ja tego nie będę robił tylko koleś z serwisu który znajduje się nie daleko mnie. Nie wiem czy da się wgrać (albo jak to tam nazywacie) LT+ na mojego Dashboarda.
    Czyli nie muszę nic patchować itp. wystarczy mieć obraz iso i ngrać na płytę ?? Jaka płyta ?? DVD 8.5 GB + czy - ?
     
  12. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Verbatim DVD+DL 8.5 GB
     
  13. the wert

    the wert Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z Bieguna Północnego.
    Chodzi mi o to co zmienia,co daję lepszego niż wcześniejsze wersję.
     
  14. Art.13

    Art.13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    314
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Miasteczko śląskie
    Mniejsze ryzyko przed banem i oflagowaniem o ile dobrze wypalasz gry
     
Wczytywanie...

Poleć forum