1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań o Battlefield 3

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez air_waves, Grudzień 21, 2013.

  1. air_waves

    air_waves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdwin
    Witam ! Zakupiłem używanego battlefielda 3 . Zacznę grać online z innymi graczami i mam kilka pytań:
    1. Czy jak nie mam xbox live gold np.na miesiąc tylko mam golda na 48 h to mogę ulepszać broń itp?
    2. Czy internet radiowy 2mb/s wystarczy do normalnej rozgrywki?

    Z góry dziękuję i pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    to jest temat z pierwszym Xboxem a nie x360
    pisz w odpowiednim temacie
     
  4. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    1. Tak
    2. 2mb\s to trochę mało będziesz miał bardzo wysoki PNG ( opóźnienie sieciowe ) M$ zaleca by do gry na xbox live mieć internet o minimalnej prędkości 5 mb\s
    nie mówię ze nie pograsz, ale będziesz mógł mieć problemy np. wrzucanie z party z xbox live z serverów czy po prostu lagi przez które nie będziesz w stanie ubić przeciwnika
     
  5. kamil90

    kamil90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    213
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawoja
    Co 2mb/s mało ?
    Chłopie ja mam 1mb/s i mój ping wynosi około 15ms i jakoś nie mam lagów. Co prawda ściąganie jakiś aktualizacji potrafi człowieka wyprowadzić z równowagi.
     
  6. air_waves

    air_waves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdwin
    dzięki za informacje ! czy są servery dla początkujących ?! np przydziały lvl (1-10 lvl) ?
     
  7. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    takich serwerów raczej nie uświadczysz musisz patrzeć ewentualnie na liste graczy jacy grają na danym serwie ale teraz jest sporo ludzi z niskim poziomami większości zapaleńców gra w bf 4
     
  8. air_waves

    air_waves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdwin
  9. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    1Tak
    2 Zależy jaki masz ping :p speedtest.net
     
  10. air_waves

    air_waves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdwin
    Witam ! Mam bf3 a 4 dostałem pod choinkę ! Tylko mam problem :/ ... zawiesza mi się konsola, nie wiem dlaczego. Ani się nie grzeje, na innych grach jak gram online to wszystko jest dobrze a jak włączę bf4 multiplayer to się zacina .
     
  11. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Niestety takie błędy występują. Wina nie leży po stronie konsoli tylko niedopracowanej gry. Trzeba czekać na jakąś łatkę.
     
  12. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Szybkość łącza nie ma nic do pinga. Kwestia ustawień u operatora.

    Wysłane z Galaxy S+
     
  13. air_waves

    air_waves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdwin
    Czyli mam się nie wkurzać i nie mysleć, że to wina konsoli !?
     
  14. fafal121

    fafal121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wkurzać się możesz, tyle że nie na konsole a na grę.
     
  15. kamcia2220

    kamcia2220 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cześć jestem nowa posiadam xboxa 360 i mam problem. ściagnełam gre i czy jest mozliwosc zaintalowania jej z pendriva na xboxa?
     
  16. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Da się, jeżeli posiadasz przeróbkę RGH. Inaczej nie da rady.
     
  17. BBejd

    BBejd Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale masz neta z kabla ? Bo on pisze że ma radiówkę , a to jest WIEEELKA różnica.
     
  18. air_waves

    air_waves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdwin
    Mam internet radiowy ,, z kabla "
     
  19. air_waves

    air_waves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdwin
    Mam pytanie ! Dostałem jeszcze kod na 3 miasiące xbl tylko że kod jest z Anglii dokładnie z cambridge, da rade go zrealizować w Polsce ?
     
  20. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    tak, wpisujesz zatwierdzasz i dziala ...
     
  21. air_waves

    air_waves Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2011
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdwin
    no nie za bardzo ! wyskoczyło mi okno że kod nie jest odpowiedni do regionu czy coś w tym stylu
     
Wczytywanie...

Poleć forum