1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kilka pytan o grach ze zwyklej nagrywarki

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez demon1109, Marzec 18, 2012.

  1. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No to tak ustalilismy w innym tematach ze mam liteon ihap122 no i tak nie jest mi do szczescia potrzeba ta ihas 124 bo moge grac z plyty nie ma problemu.
    Teraz pytania:
    Nagralem darkness II smiga, ale naped dziwnie zwalnia np. Jak gram nie ma problemu tez zwalnia ale po chwili doczytuje.a jak leci filmik, tylko chodzi o konkretny filmik a nie przerywnik filmowy w grze to poleci 1 min naped staje filkik tez, ale po chwili naped czyta i filmik leci dalej o co chodzi ? Czemu sie zatrzymuje ? ( nie w xgd2 tak nie mam czyta normalnie bez przerywania)
    Jezeli wedlug imgburn jest wypalane 8,5 a nie tak jak niby pelne 8,7 to co jest uciete ? Przeciez iso wazy 8.13 czyli poprostu program i naped glupieje ? Bo bez sensu jest gadanie ze plyta nie nagrywa sie w stanie 1:1 skoro majac dash nizszy niz 14699 czy jakos tak mozna te gre zainstalowac w !100%!
    I jeszcze jedno kto ma jakis pomysl czemu przy instalacji fify street xgd2 wywala blad na 99% ? ( inne instaluja sie normalnie)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Radzę przeczytać regulamin, forum nie wspiera piractwa !!

    @DOWN
    Chyba nie zrozumiałeś o co chodzi, mi tylko chodziło o twoje dobro (żebyś nie dostał bana)...
     
  4. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dobra to nie czytajcie gornej czesci postu odpowiedzcie na pytania i bede zadowolony ( o znalazl sie swiety ciekawe po co ci ihas lt i rhg)
     
  5. Killjoy

    Killjoy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2009
    Posty:
    446
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    może kwestia nośnika ? na czym to nagrywasz ? :)
     
  6. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Wszystkie na verbatimach
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Usuń to, bo zostaniesz zbanowany.

    Obraz nagrany zwykłą nagrywarką jest ucięty. Jeśli gra nie jest zainstalowana na dysku, to potrzebne dane doczytuje z płyty i dlatego czasami napęd bardziej się męczy.
     
  8. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak to usunac ? Caly temat mam usunac?
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tylko ten kawałek, poprzez opcję "Edytuj" (szare kółko).
     
  10. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dobra usuniete
    Ale dlaczego przy xgd2 sie nie meczy i smiga bez przerwy ?
    Co z fifa ?
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gra XGD2 zajmuje mniej niż objętość płyty, dlatego napęd chodzi spokojniej. Usuń wszystkie pliki dotyczące Fify i spróbuj ją zainstalować ponownie.
     
  13. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Heh, ale ona dziala i nie potrzebuje kolejnej plyty poprostu jestem ciekaw czemu ? jeszcze na 99% .
    Co do darkness II i ogulnego grania z plyt czy nie psuje/ niszcze napedu/lasera takim graniem ? W sensie czy nie musze sie martwic ze naped za pol roku padnie ?
     
  14. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie, naped ma kilka lat żywotności
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Niektórzy grają przez 3 - 4 lata bez instalacji na dysku i nic się nie dzieje. Gry XGD2 instaluj na dysku.
     
  16. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  17. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie fifa sie nie instaluje, dobra olac ja.
    Ej chce nagrywac ac revelations i to juz drugi raz za pierwszym plyta sie nagrala ale po logu ubisoft wywalal blad o odczycie danych i chyba wiem w czym problem bo to bylo startowo na lt 2.0 zeby dzialalo wali sie to przez abgx wiec puscilem i pisalo na czerwono first 12 sectors are blank ,moze w tym problem tam po chwili wyskoczylo ze topology data currenty... Ale moze jednak, moze puscic to przez inny program jakis co ?
     
  18. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Puszczać przez ABGX, Ustawiony na Level 3 i on dogrywa Topologydata, później już po wypaleniu gra powinna chodzić na LT+3.0, "first 12 sectors are blank" - znaczy że w obrazie nie ma topologydata pod LT+3.0. "topology data currently verificed" - znaczy że dograło topologydata i gra nadaje się na LT+3.0, spróbuj wypalić jeszcze raz, jak nie to może spróbuj płyty zmienić.
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  20. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dokladnie wiem co znaczy kazda komenda z abgx :p ogarniam inglisz langlidz ;P
    Jesli mam abgx ustawiony wedlug tutoriala z forum to znaczy ze mam ustawionu level 3 ??
     
  21. demon1109

    demon1109 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No i jesli tak jest ustawione to miodzo nie ???
     
Wczytywanie...

Poleć forum