1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kilka pytań o iextreme 1.61

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez stachu456, Listopad 1, 2009.

  1. stachu456

    stachu456 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam krążą pogłoski, że niektóre gry ze starszym wave nie chodzą to prawda?
    Czy napewno bezproblemowo są odtwarzane gry z wave 4 np tekken, codMW, sprawdzał ktoś? Czy coś jeszcze zostało zmienione w stosunku do wersji 1.6?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Sprawdzone wybiorczo na kilku kopiach z wave2/3 i 4, tekken odpala sie normalnie ;)
     
  4. radas210

    radas210 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a odpala sie gry z wave 4 na 1.6 normalnie czy tszeba miec active iso czy co w tym rodzaju
     
  5. nowak122

    nowak122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koronowo
    na 1.6 musisz mieć active.iso
     
  6. radas210

    radas210 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2009
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    i co sie z tym robi bo jestem kompletnie zielony
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Po pierwsze wszyscy już Cię prosiliśmy, żebyś pisał normalnie a nie niegramatycznie bo tak Ci wygodniej...

    Po drugie to poszukaj bo ten temat jest ciągle wałkowany..

    Albo activate.iso albo patchowanie gier wave4=>wave3
     
  8. michansk

    michansk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ile razy można wałkować to samo? czy z poziomem inteligencji w tym kraju jest już tak źle, że wielki problem stanowi użycie opcji szukaj?
     
  9. geniculataaa

    geniculataaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Tu nie chodzi o poziom inteligencji. Tylko o prace moderatorów!!!
    Pierwszy raz się spotykam z tak zaśmieconym forum.
    Tematów pełno, a w żadnym nic na temat.

    Wiec pisząc "użycia opcji szukaj" stanowi problem!!! Sam nie raz poszukuj tematu, wątku i gdy znajdę to i tak nic nie mogę się dowiedzieć gdyż jest śmietnisko nic więcej.

    DLATEGO MODZI DO PRACY!!!!
    BO STRASZNE TO FORUM WZGLĘDEM CZYTANIA TEMATÓW!!!
     
  10. kanadinol

    kanadinol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    a ja mam pytanie: czy jest na forum gdzieś tutorial jak przerobić ixtreme 1.6 na 1.61 napęd benq?jeżeli nie ma to bardzo bym prosił o PW z linkiem do tutka.z góry dzięki
     
  11. Pabcio

    Pabcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    True, true... Jeśli jeszcze dodać do tego niską średnią wieku na tym forum i syf nawet w temacie o naborze moderatorów z którego nic nie wynikło, bo ktoś postanowił sobie machnąć ankietkę kogo wybrać mimo, że było już ustalone, że ja i jeszcze 2 czy 3 osoby mają zostać modkami to... mamy tu niezły burdel. A szkoda, bo bym poczyścił to forum...
     
  12. nowak122

    nowak122 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Koronowo
    no przydał by się posprzątać, bo taki temat już chyba z 20 widzę ;], no ale i tak ludzie będą pisać dalej takie tematy ;](ble nabić posta)
     
  13. Pendive

    Pendive Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    JWR
    Mam pytanie. Jak chce grac w gierki WAVE 4 na !.6 to lepiej uzywac activeiso czy przerobic to na WAVE 3?
     
  14. Pabcio

    Pabcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    A Ciebie to jeszcze nie zbanowali? :) Zależy jak chcesz. Przy 1.6 masz do wyboru przeróbkę obrazu płyty na Wave 3 przed wypaleniem albo wkładanie do napędu płyty z Activeiso przy czym przy przeróbce na Wave 3 możesz pożegnać się z graniem przez neta.
     
  15. kubotek1982

    kubotek1982 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A przy graniu z activate iso nie??:)
     
  16. Pabcio

    Pabcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Szansa na bana zawsze jest ;)
     
  17. Krochmal

    Krochmal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jest różnica między Iextreme 1.6 + archive.iso a 1.61 w kwestii "bespieczniej" gry?


    Ps. czy można już grac w dodatki do gta bez strachu ?
     
  18. Pabcio

    Pabcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bełchatów
    Nie jestem pewien, ale chyba ryzyko jest takie samo.
     
Wczytywanie...

Poleć forum