1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań o Ihasa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fidodido, Październik 14, 2014.

  1. fidodido

    fidodido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam trafiło mi się coś takiego czy to prawdziwy ihas bo zdemontowane jest ze starego kompa czy można sprawdzić jaki soft jest wgrany czy były palone płyty do xboxa bo wydaje mi się że nie jak go w najlepszy sposób przygotowacćpod xb żeby można wypalać czy można jakoś laser sprawdzić.
    ZDJECIE
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wgrać lt max pod dane ID płyt, to jest ihas rev b.
     
  4. fidodido

    fidodido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy kombinować z softem np wgrać 524b czy coś innego, czy można sprawdzić laser ?

    Na nagrywarce nie widzę napisu Liteon
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie, wgraj iHAS124B-AL0S + ewentualnie speedmod
     
  6. fidodido

    fidodido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kolego a czy może żeby nie zaśmiecać forum na gg przeprowadzić mnie jak i co żeby nie schrzanić i się za dużo nie męczyć, co to speedmod, no chyba że na forum pomożesz.
     
  7. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. fidodido

    fidodido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  10. fidodido

    fidodido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z tego widzę że
    1. Wgranie ALOS z ixtreme
    2. Wgranie to co kolega podał "[ TUTORIAL ] LiteON iHAS124 rev. B - All-In-One FW pod wszystkie nośniki DVD+DL" i powinno być ok tak ?
     
  11. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    dokładnie, wgrywasz soft, ustawiasz eeprom + imgburn i wypalasz.
     
  12. fidodido

    fidodido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Który soft będzie lepszy ten co jest w paczce z ixtremem czy ten pod wszystkie nośniki z tutoriala co podał kolega @Nemezis30
    Czy można sprawdzić kondycję lasera jakimś programem ? bo może nie warto kombinować ;-)
     
  13. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Oba są dobre jeśli chodzi o verbatimy, musisz określić na czym chcesz nagrywać. Ja bym polecał ten na wszystkie płyty.
     
  14. fidodido

    fidodido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zazwyczaj na Verbatimach i Platinum będę nagrywał
    Czy podczas wgrywania softu muszę wgrać ten z paczki xitreme czy mogę ten na wszystkie od razu ?
     
  15. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    który chcesz ten wgrasz, jeśli chcesz nagrywać tylko na vebrach to wgraj oryginalny, zresztą to jeden kit ;)
     
  16. fidodido

    fidodido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok dzięki zobaczę co i jak i wgram coś na razie pędzę na meczyk wirtualny a późnej na tv jutro powalczę

    Nagrywarka ma wgrany soft na wszystkie i wypalona został gra forza horizont 2 na verbatimie i jak na razie gra chodzi weryfikacja przeszła bez problemu jakoś trochę chyba słaba bo 85%

    Nie pisz posta pod postem, używaj funkcji Edytuj // Traffic
     
  17. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ma być 100procent innaczej złe nagrane. I czego ty tam robiłeś weryfikacje i w czym?
     
Wczytywanie...

Poleć forum