1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań o konsole świeżaka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mistrz91, Wrzesień 24, 2011.

  1. mistrz91

    mistrz91 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1/nie chodzą mi na konsoli filmy formatu avi(dvd ripy) bo wyświetla się komunikat że muszę sterowniki pobrać czy coś podobnego,
    skąd je musze pobrać? mogę po prostu ściągnać je(zna ktos jakąs stronę z nimi?) na komputer, przerzucić pendrivem i wtedy filmy dvd ripy będą chodziły?

    2/ co do połączenia konsoli z internetem, do z tyłu konsoli jest na kabel wejście do internetu(na kompie mam takie samo wejście, podpinam kabel i jest net) i jak podłaczam ten kabelek do konsoli niby powinienem miec internet, czy tez musze miec jakis xbox live(cos tam za ponad 100 zl na rok abonamentu) zeby pobierac dema, itp.grac przez internet??

    3/ czy konsole xbox slim da się przerobić na piraty??( pytanie póki co zadaje z ciekawości) czy się przez tego typu przerobienie konsola sie nie psuje??(wogole jak to jest z jej awaryjnoscia??_)

    4/ jak sie koncza baterie do pilota to sie wyswietla jakis kolor na pilocie??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    1. Kodeki pobierają się automatycznie jak podłączysz konsole pod neta ale można ponoć też przez pena ale dokładnie nie wiem.
    2. Co do podłączenia neta to ja mam prze router i tak też polecam bo najłatwiej jest po mojemu i tak żeby grać po sieci trzeba mieć gold wykupiony
    3. Co do przerabiania się nie wypowiem bo jestem anty przerabianiu
    4. Jak masz baterie zwykłe i się wyczerpują to miga na padzie to kółko i już długo nie podziała ale nie baw się w baterie, zainwestuj w 4 sztuki akumulatorków i ładowarkę
     
  4. FoX94

    FoX94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    3.Tak da się ją przerobić ,lecz jej koszt jest większy niż innych konsol (chodzi o te po 2010 lipca)
     
  5. CrazyGambler

    CrazyGambler Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema jestem nowy, i mam pytanie czy zasilacz w x360 jest uniwersalny? Jestem teraz w Kanadzie i kupilem x360s z Kinect no i zapomnialem calkowicie o zmianie napiecia, wszystko co kupilem w kanadzie dzialalo w polsce bez problemu (g25, ladowarka do PSP), wystarczylo kabel zmienic jak bym wymnienalny w zasilaczu, ale na zasilaczu od x-a nie pisze czy bedzie dzialal na innym napieciu. Z gory dzieki za pomoc i sory za bledy, nie mam polskich znakow, i sory ze sie podczepilem pod temat.
     
  6. mistrz91

    mistrz91 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jaki to mniej wiecej koszt?
    i o co chodzi z jakimis lt+2.00 , wersja dasha (nie wiem o co chodzi z tym i co to jest)
    nie jest tak, że przerabiam konsole, ściagam gierki z neta i mi po prostu chodzą wszystkie, czy po przerobieniu tak nie będę miał???(np. fifa 12???)
     
  7. FoX94

    FoX94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gdy przerobisz konsolę,czyli zflas***esz napęd automatycznie dostaniesz bana jak podłączysz xboxa do internetu.Dash to całkiem inna sprawa... lt+ 2.0 będzie obsługiwać gry z najnowszymi zabezpieczeniami więc będziesz mógł popykać w nowe tytuły ale gdy wyjdzie kolejne zabezpieczenie będziesz zmuszony (jeżeli będziesz chciał dalej piracić)znów przerobić
     
  8. mistrz91

    mistrz91 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    od czego jest skrot lt?
    i co ile tak wychodzą te nowe aktualizacje i to nie mozna jakims programem ta aktualizacja lt sciagac czy trzeba znowu przerabiac??
    np. fifa 12 wymaga tego??(bo jakbym przerabial to skad mam wiecej jaki lt dostane)


    aha i jeszcze co do 1 pytania- te sterowniki do filmow moze ktos mi podac skad to mozna pobrac??
    a jak wogóle z awaryjnościa tej konsoli?? (bo mam ja od niedawna)
     
Wczytywanie...

Poleć forum