1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań o przeróbce

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sopajkdioj, Wrzesień 11, 2010.

  1. sopajkdioj

    sopajkdioj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1 Gdzie można przerobić xbox 360 w Tarnowie lub okolicy
    2 czy jak mam kilka oryginalnych gier mogę grac na nich na przerobionej konsoli
    3 czy jeśli przerobią mi napęd to kiedyś mogę z powrotem zmienić na oryginalny soft?
    4 jaki Iextrime żeby było jak najmniej roboty a wszystko dobrze działało
    5 czy da się zaktualizować kiedyś przerobione oprogramowanie na nowsze (jakby wyszedł WAVE 5 np.)
    6 Jestem userem ale czuję się w tych sprawach jak zielony
    7 jak mam przerobioną konsole wystarczy że ściągnę grę folder (czy jakiś tam plik) nagram przez nero na płytę włożę do napędu x'a i działa?
    8 Proszę o wyrozumiałość admina jestem zielony i nie wiedziałem gdzie założyć temat
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    1, tego nie wiem ,ale wiem gdzie w krakowie :)
    2,tak
    3,tak
    4,to zależy od napedu ile jest roboty ,najlepiej iXtreme LT
    5,tego nie kumam , na LT działa wszystko
    6,acha
    7,ściagasz obraz gry pliki iso i dvd i nagrywasz imageburn-em lub cdclon-em
    8,ok
     
  4. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
    1. Nie wiem
    2. Możesz
    3. Możesz
    4. LT
    5. wave 6 już jest więc nie rozumiem pytania trochę
    6. :)
    7. Tak, jeśli będziesz miał nowszą przeróbkę, tylko inny program trzeba użyć imgburn polecam
    8. W dobrym dziale założyłeś

    @up heh tym razem Ty byłeś szybszy ;]
     
  5. sopajkdioj

    sopajkdioj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wielkie dzięki jeszcze tylko proszę o odp na pierwsze pytanie
     
  6. fake4r

    fake4r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    434
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    pl
Wczytywanie...

Poleć forum