1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań o RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Przyciskomaniak, Styczeń 24, 2013.

  1. Przyciskomaniak

    Przyciskomaniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Konin
    Witam.Mam kilka pytań odnośnie tej przeróbki między innymi:
    1.Jak nagrywać na to gry(czy musi być jakaś specjalna wstawka)?
    2.Czy do oryginalnego slotu będę mógł włożyć dowolny dysk a nie tylko microsoftu?
    3.Czy znacie jakiegoś dobrego fachowca z wielkopolski?(jestem z konina)
    4.Czy każdego slima można przerobić?
    5.Czy na RGH odpalę każdą grę?
    Pozdrawiam.:joyous:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    1. ISO -> XEX via xeISO
    2. Tak...
    3. Dział usługi na forum
    4. Tak
    5. Nie wiem jak z grami NTSC ale PAL odpalisz każde.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Przyciskomaniak

    Przyciskomaniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Konin
    A mógłbyś troche dokładniej wytłumaczyć to nagrywanie ba ja trochę laik jestem:stung:
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    1 osoba to lubi.
  6. Przyciskomaniak

    Przyciskomaniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Konin
    OK.Już wszystko wiem.Dzięki:joyous:
     
  7. Przyciskomaniak

    Przyciskomaniak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    41
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Konin
    Jeszcze jedno:strawberry:.Czy jeżeli pan który będzie mi robił Rgh zainstaluje wszystko na dysk 20gb to czy później sam moge sobie to przenieść na dysk załóżmy 300gb?
     
  8. PeCetoLog

    PeCetoLog Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    327
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Możesz zrobić wszystko, przeróbka dotyczy konsoli, na dysku jest tylko soft.
    Jeśli chodzi o pyt nr 5: Na jtag/RGH możesz uruchomić gry z każdego regionu
    (dla fanów pisma obrazkowego polecam gry japońskie w oryginale tzn NTSC-J)
     
    1 osoba to lubi.
  9. Jankess

    Jankess Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Radom
    Możesz sobie przenieść, możesz sam od nowa zainstalować albo na pena wrzucić i z pena FSD odpalać. Co kto lubi :D
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum