1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka Pytan o xboxie360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez majstersztyk, Listopad 12, 2009.

  1. majstersztyk

    majstersztyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    Witam chce kupić xboxa 360 elite 120gb i mam takie pytanie

    -Mam monitor samsunga 22'' i ma wejścia DVI-d i d-sub czy będę musiał kupić jakaś przejściówkę jak tak to jaką na dvi-d czy do d-suba czy może konsola ma wejście dvi-d?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Nie ma kabla DVI do konsoli. Musisz dokupić kabel VGA (czyli na d-sub).
    Szkoda, że w monitorze nie masz wyjścia HDMI, bo wtedy najlepsza jakość jest.
     
  4. majstersztyk

    majstersztyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    Ok dzięki no szkoda ale mam jeszcze jedno pytanie bo zwykle monitory maja 16:10 czy tak bo coś czytałem o tym ale mogę się mylić ale mój monitor ma 16:9 czyli tak jak w tv i czy obraz będzie normalny czy rozciągnięty??
     
  5. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Obraz będzi normalny. Tylko jak podłaczysz konsole to w jej ustawieniach musisz ustawić rodzielczość sowjego monitora.

    Użyj przycisku dziękuję
     
  6. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    LOL DVI to HDMI+ VGA ,


    majstersztyk@ poszukaj sobie dvi-d hdmi - Grafika Google
     
  7. majstersztyk

    majstersztyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    a który kabel bedzie lepszy

    KABEL VGA+AUDIO XBOX 360 GOLD Sklep PROPLAY W-wa (807598475) - Aukcje internetowe Allegro

    Kabel VGA HD AV+ 3 RCA GOLD sklep PROPLAY Warszawa (815464416) - Aukcje internetowe Allegro

    Bo chodzi o to ze mam głośniki 5.1 a jeden kabel ma 3 jacki a 2 kabel ma tylko dwa a w moich głośnikach wygląda to tak http://img18.imageshack.us/img18/1859/pic0360m.jpg czy wystarczy ze kupie kabel i tamtymi dwoma podepnę pod głośniki i dźwięk będzie stereo czy bd musiał kupić jakaś jeszcze przejściówkę
     
  8. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Kupuj ten z trzema jackami
     
  9. majstersztyk

    majstersztyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
  10. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    I tu nie wiem czy to zadziała. Też widziałem ten kabel. On daje 1080p. Myślisz, że monitor bez 1080p poradzi sobie? ja trochę wątpie.
     
  11. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
  12. majstersztyk

    majstersztyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    no ale mój monitor maksymalnie ma 1920 x 1080 wiec?
     
  13. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Nie wygaduje głupot tylko zadałem zapytanie. Doczytaj się tam jest znak zapytania.
     
  14. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    wiec nic , kupuje ten kabel dvi-hdmi i wszystko będzie działać

    a no i dźwięk musisz podłączyć innym kablem
     
  15. majstersztyk

    majstersztyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ...
    dobra załóżmy ze kupie ten hdmi -dvi to teraz co z dźwiękiem? jaki kabel będzie potrzebny?
     
  16. HoFi

    HoFi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    466
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lublin
    wystarczyło ze poszukasz, a nie musiał byś zakładać nowego tematu

    http://xboxforum.pl/sprzet-f11/jak-...i-stereo-5-1-do-konsoli-xbox-360-a-10302.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum