1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań o XGD3 i Dash

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mazurekson, Marzec 27, 2012.

  1. mazurekson

    mazurekson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czy jak mam wersje dasha 136040 to posiadam LT 3.0 czy 2.0 ?

    Gry XDG2 działają normalnie , przy XGD3 komunikat " płyta nie jest obsługiwana "

    Czy mogę wgrać nowszego dasha bez usunięcia LT ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Saguaro

    Saguaro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powiedz mi jak nagrywasz gry skoro nie wiesz czy masz lt 2.0 czy 3.0 jak nagrasz grę na lt 2.0 to nie będzie działac na lt 3.0 i odwrotnie napisz przez jaką wersję abgx przepuściłeś grę
     
  4. mazurekson

    mazurekson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1.06

    Gry przepuszczam przez abgx i nagrywam IMG Burn i wszystkie ładnie działają.

    XBOX nie jest mój, ale kolega twierdzi , że ma LT 3.0.

    Jak sprawdzę grę na LT 2.0 ABGX , to przerabia je na LT.30 , mam rację ?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, abgx dogrywa topologydata i gra nadaje się na LT+3.0.
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    przy tym dashu masz pewnie LT 2.0
     
  7. pawel.men

    pawel.men Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam,

    mam pytanie (przepraszam jeśli źle, że się podpinam pod ten temat), a że jestem zielony to proszę o wyrozumiałość :)

    mam konsolę, przerobioną na LT 3.0 (robiona w Krakowie ok października), konsola od długiego czasu (rok, może dwa) nie była podpinana do internetu więc tej cichej aktualizacji mieć nie powinienem a mam problem z grami. Niestety nie mam obecnie dostępu do konsoli bo mam ją w domu a na tygodniu mieszkam poza domem i nie wiem jaką mam wersję dasha. Problem pojawił się przy grze Mass Effect 3 RF XBOX360-XPG w tej wersji, nagrywałem zarówno CloneCD w wersji 5.3.1.4 i ImgBurnem w wersji 2.5.6.0 na Verbatimach z prędkością 2.4 wg poradników z forum i mam błąd chyba już znany na forum tj. "Płyta jest nieobsługiwana" pomimo, że w obu wypadkach płyty nagrywały się bez błędów i nigdy nie było z tym problemów. obraz gry sprawdzałem abgx w wersji 1.0.2 i wsio na zielono (jeśli będzie to pomocne to mogę wrzucić wyniki sprawdzenia). Kolejny problem był z grą Fifa_Street_XBOX360-SPARE, na forum czytałem, żeby gry nie puszczać przez abgx tylko od razu nagrać ImgBurnem lub CLoneCD i tak zrobiłem i znowu błąd o nierozpoznaniu płyty. Płyta również Verbatim, nagrywana z prędkością 2.4.
    orientuje się ktoś co robię źle, lub w czym jest problem? Czy potrzebuję nowego dasha? Z tego co się orientuję na konsoli nie było nic takiego wgrywanego przez czas jej istnienia, konsola już ma swoje lata bo kupiona około roku 2007/08. Wiem że była zbanowana raz ale brat, który się orientował troche w tych klimatach sam to jakoś lutowal i odbanowywał ale to parę lat temu. Niestety na sprawy rodzinne nie mam z nim teraz kontaktu, żeby się jego poradzić więc pytam Was na forum.

    Mam nadzieję, że czytelnie to w miarę opisałem.
    Ps, gry nagrywał z laptopa Toshiby z nagrywarką HL-DT-ST DVDRAM GT30N ATA Device

    Ps2, witam wszystkich na forum :)
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    w pazdzierniku nie bylo lt 3,0 wyszlo 25 grudnia
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. pawel.men

    pawel.men Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to by wychodziło, że po prostu nie mam LT 3.0 i to dlatego? Chociaż z tego co się orientuję to chyba ta FIFA STREET to jest pod LT 2.0?
    da się sprawdzić wersję przeróbki na konsoli?

    edit: co to jest spoof napędu bo nie mam pojęcia???
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nagraj gre wedlug poradnika pod 2,0 jak przerabiales przed 25 grudnia nie masz 3,0
     
  12. pawel.men

    pawel.men Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  14. pawel.men

    pawel.men Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dziękuję za pomoc, mam nadzieję, ze gry bedą działały poprawnie :)
     
  15. mazurekson

    mazurekson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzięki za pomoc .

    Wgrałem na Pendrive TU z Dark Souls ( to z nim mam problem) , ale po starcie gry mam czarny ekran i konsola się zawiesza. Przy wgraniu najnowszego TU , pokazuje że płyta jest nieprawidłowa.

    Źle nagrałem płytę , czy mam LT 2.0 ?
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Działają na tej konsoli gry XGD3, nagrane pod LT 3.0?
     
  17. mazurekson

    mazurekson Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 26, 2012
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nagrałem grę XGD 3 pod LT 2.0 i działa .

    Tylko mam problem , bo zacina się na intrze i zawiesza. Można to ominąć , ale czy później nie będe miał problemów z grą.
     
Wczytywanie...

Poleć forum