1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań od newbie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Plaster, Październik 27, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Plaster

    Plaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Hejka, kilka pytanek na start. Mam telewizor full hd, czy między odtwarzaniem gier z xboxa za pomocą av component a kablem hdmi jest duża różnica pod względem graficznym? Czy ta XBOX360 KOMPLETNY ZESTAW +LT3.0 GWARANCJA 389`PLN (2724822947) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. konsola jest przerobiona, tzn czy będę mógł odtwarzać ściągnięte gry? Czy da się odtwarzać gry z pendrive, jeżeli chce nagrać grę na DVD to czy potrzebuję jakiś dodatkowych urządzeń, za które będę musiał płacić dodatkowo?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eric.

    Eric. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Pomiedzy av a hdmi jedt ogromna roznica
    Tak, bedziesz mogl nagrywac sobie gry
    Nie, przez pendrive nie pograsz.
    Dobrze by bylo zebys kupil jeszcze nagrywarke Ihas

    Zatapalkowane z Neo V
     
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Kilka pytań od newbie

    Component a hdmi nie różni się zabardzo.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  5. Plaster

    Plaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Hmm, a jak rozpoznać, bo może mam już taką nagrywarkę. Jestem w tych sprawach kompletnie zielony. Ma ktoś może filmik do porównania graficznego pomiędzy tymi kabelkami? Czy taka nagrywarka jest KONIECZNA, czy bez niej się obejdzie? W poradniku o nagrywaniu giern, jest napisane coś, że muszę mieć LT MAX, to jest jakiś program na kompa, któy się instaluje?
     
  6. Meganz32

    Meganz32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Jak wrzucisz na kablu HDMI musisz potem sobie rozdzielczość zmienić w opcjach konsoli (USTAWIENIA itp ).
    Uwierz mi , różnica jest BARDZO DUŻA.

    LT Max jest to emm.. ''dodatek'' do twojej nagrywarki IHAS ( którą musisz kupić ). Pozwala to na nagrywanie gierek z zabezpieczeniem CIV. Musisz przygotować swoją nagrywarkę do odpowiedniego media id(kod płyty) płyty na którą nagrywasz.

    http://xboxforum.pl/ihas-241/tutorial-ixtreme-burner-max-flash-lite-on-ihas-rew-b-pod-kazdy-nosnik-dvd-dl-145119/ TUTAJ masz wszystko
     
    1 osoba to lubi.
  7. Plaster

    Plaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  8. Meganz32

    Meganz32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    '' + WGRANY SOFT BURNER MAX! ''

    Tak, jednakże pewnie jest to pod płyty Verbatina.
     
    1 osoba to lubi.
  9. Plaster

    Plaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Może i głupie pytanie, czy ten napęd będzie mi obsługiwał normalnie wszystkie płytki w komputerze? Czy w konsoli z lt3.0 dysk przenośny może zastąpić dysk twardy konsoli?
     
  10. Meganz32

    Meganz32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Tak będzie. Jest to normalny napęd:

    Tak może :) Musisz go przeinstalować po podłączeniu ( skonfigurować )




    !!!!!!!!!!!!!!! PAMIĘTAJ LITE-ON iHAS124-19 B!!!!!!!!!!!! musi być wersja B
     
  11. Plaster

    Plaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czy gry z xboxa, które są na płytce muszą zainstalować się na dysku twardym? Czy jeżeli nie mam dysku twardego w konsoli, to czy może go zastąpić zwykły pendrive lub dysk przenośny. (Konsola z LT 3.0)
     
  12. Meganz32

    Meganz32 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    56
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kraków
    Tak możesz zastąpić. Xbox ogólnie potrzebuje dysku do zapisu stanu gry, rzeczy, systemu oraz profili gracza, ale równie dobrze możesz go zastąpić pendrive. Instalacja gier na dysk twardy służy do tego aby napę w jej mógł odpocząć sobie :) Nie jest to wymagane
     
    1 osoba to lubi.
  13. Plaster

    Plaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  14. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Tak, jest przecież napisane że posiada wgrane lt 3.0
     
    1 osoba to lubi.
  15. Plaster

    Plaster Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czym różni się lt 3.0 od lt 2.0?
     
  16. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Odp: Kilka pytań od newbie

    LT 3.0 jest nowsze i wszystkie gry dzialaja bez problemu na LT 2.0 sa problemy z grami XGD3

    Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
     
  17. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Dobra zamykam bo poleciałeś troszkę z tematem. Szukaj na forum odpowiedzi.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum