1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka Pytań od Świeżaka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez darksebi994, Wrzesień 17, 2009.

  1. darksebi994

    darksebi994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, mam kilka pytan odnosnie x360.

    Konsola z 07-07-2006 (data z tyłu)

    1. Jaka mam przerobke? (Przerabialem konsole w 2007, niewidzac jak jest przerobiona, chodzilo mi tylko o to zeby pograc na piratach, i niewydawac 300 zl na oryginaly.)

    2. Czy moge pograc przez xbl z kumplami? Jesli tak, to czy konieczne jest wgrywanie jakiegos fw. ixtreme 1.6 czy cos w tym stylu???

    3. Gdy juz bede mial dostep do grania przez xbl, to czy musze kupowac xbox live gold np. na allegro? Czy moge za darmo grac?

    4. Jesli mozna grac przez xbl, to czy bede mogl grac w team fortress 2 z kumplami przez neta?

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    po primo szukaj a primo ultimo dla swietego spokoju przerob na 1.6 bo pewnie masz 1.4 a im nowszy tym bezpieczniejszy (niby) i kazda gre sprawd abgx zeby zobaczyc czy mozesz grac z kolega na XBL
    zeby grac trzeba placic;) masz trzy konta xbl gold za fre a pozniej allegro wita
    i tak bedziesz mogl z nim grac na xboxie (zebys nie myslal ze on na kompie a ty na xboxie;)0
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. najprawdopodobniej 1.4

    2. Możesz, ale bezpieczniej powinno być jak przerobisz na iX 1.6

    3. Musisz kupować Gold'a. Kupując nową konsolę masz miesiąc darmowy na Live ale potem się płaci

    4. Nie znam tej gry, sprawdź czy jest opcja multi w niej
     
  5. darksebi994

    darksebi994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    KrzyQ:

    Jak sprawdzic gry przez tego abgx?

    Pablooo88:

    4. Tak ta gra ma opcje grania przez LANa i przez livea, glownie chodzi mi zebym mogl grac przez livea, tylko czy na pirackiej grze, czy musialbym kupic oryginal?

    Dzieki za odpowiedzi, i pozdrawiam.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ad 1. znajdz sobie teamt an forum z abgx36 w nazwie
    ad 2. nie musisz miec oryginału
     
  7. dawid14195

    dawid14195 Banned

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    no ja znam przypadek ze facet miał przerobionego x360 na ie1.5 i grał na pirackiej grze i zbanowali mu konsole
     
  8. scorpionx

    scorpionx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Nie musisz mieć oryginału, żeby grać. A to, czy Cię zbanują nie zależy od tego czy grasz na oryginale czy piracie ;) M$ banuje za samo wykrycie przeróbki napędu i nic nie zmieni fakt, że będziesz grał wtedy na oryginalnej płycie :D
     
  9. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie musisz za live przez 4 miechy płacić . masz 3x konto po 1 miech golda lae potem konto przechodzi normalnie na silvera bodajże 3 mieszki. Ja tak obecnie mam.
     
  10. maciek1422

    maciek1422 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdynia
    Przecież Silver jak się nie ma Golda to ma się cały czas a nie przez 3 miesiące.
     
Wczytywanie...

Poleć forum