1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań odnośnie giełdy w GTA 5

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez BBejd, Grudzień 6, 2013.

  1. BBejd

    BBejd Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Hej !
    Jak dobrze wiecie w GTA 5 mamy 2 giełdy LCN i Baswaq. Inwestując na akcjach podczas misji u Lestera możemy się sporo dorobić ale wszystki nazwy firm które on wymienia ja bynajmniej nie widzę na giełdzie LCN , może mam raka oczu ale ich po prostu nie widzę . Więc czy są one na giełdzie Baswaq i czy ta giełda jest dostępna w Singlu( Mam lt 3.0 i nie chce podłączać do internetu Xboxa ) czy tylko w GTA Online. Mógłby mi to ktoś wyjaśnić ? Tylko bez hejtów proszę :>
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    BAWSAQ jest dostępny tylko online.
     
  4. BBejd

    BBejd Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Online w sensie w GTA ONLINE czy jak podepnę konsolę do neta ?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Podepniesz konsolę do neta i zalogujesz się w Social Club i już możesz z niej korzystać.
     
  6. xboxfan94

    xboxfan94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie trzeba sie logowac do social club zeby kozystac z bawsaq

    Wysłane z mojego GT-P3100 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. BBejd

    BBejd Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli tylko musze podpiąć do neta ? A nie dostane bana ?
     
  8. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Musisz.
     
  9. BBejd

    BBejd Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A co z banem ? Bo mam LT 3.0
     
  10. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie dostaniesz.
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Mając przeróbkę zawsze istnieje ryzyko otrzymania bana. Jeżeli nie grasz w gry przed premierą i nagrywasz poprawnie to jest mała szansa na otrzymanie go.
     
  12. BBejd

    BBejd Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie gram przed premierą , przed nagraniem przepuszczam przez Abgx , nagrywam IMG Burn ale nie mam Ihasa tylko zwykłe LG
     
  13. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to jak nagrasz xgd3 to masz nie pełne kopie wiec za to możesz dostać bana.
     
  14. BBejd

    BBejd Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Od dawna mnie to zastanawia , co dokładnie masz na myśli mówiąc "niepełne" ?
     
  15. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To ,że dane się nie mieszczą na płycie i nagrywarka ucina w pewnym momencie ale gra z płyty bez instalacji z dysku i jak nie jest civ działa normalnie.
     
  16. BBejd

    BBejd Banned

    Dołączył:
    Listopad 17, 2013
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A co to jest ten civ ? Bo ja jestem posiadaczem przeróbki od niedawna i jeszcze tego wszystkiego nie ogarnąłem . W sumie przymierzałem się do kupna Ihasa ale ceny które są na allegro są strasznie zawyżone żeby tylko zarobić .
     
  17. Centek

    Centek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zaraz zaraz... jak ja wykonywałem misje dla Lestera to inwestowałem na giełdzie LCN oraz BAWSAQ (zależnie od misji) ale ani razu nie miałem wtedy konsoli podpiętej do neta a Tym bardziej nie byłem zalogowany do SocialClubu :)
     
  18. xboxfan94

    xboxfan94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2013
    Posty:
    31
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    @up bez neta nie odpalilsz bawsaq geniuszu...

    Wysłane z mojego GT-P3100 za pomocą Tapatalk 2
     
  19. Centek

    Centek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    @up
    Właśnie to sprawdziłem i masz rację. Widocznie nawet nie wiedziałem, że mam konsolę podpięta pod neta, możliwe że moja Kobieta coś ściągała.
    Nie musisz się irytować, geniuszu nad geniuszami :)

    Ledwo się zarejestrował i już pyskuje...

    A co do misji Lestera to nie wszystkie kupowane akcje są na giełdzie BAWSAQ. Zależnie od misji, raz jest na LCN a raz na BAWSAQ.
    Pzdr.
     
  20. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jest to zabezpieczenie, które posiadają niektóre gry. Nagrywając zwykłą nagrywarką nie odpalisz tych gier (Będzie się wywalało do dasha).

    http://xboxforum.pl/iso-10/lista-gier-z-zabezpieczeniem-civ-174186/
     
  21. Mr_Andre

    Mr_Andre Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2014
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, od kilku dni zamiast giełdy BAWSAQ pojawia mi się komunikat "Rynek jest chwilowo nieczynny z powodu aktualizacji." czy wie ktoś jak sobie poradzić z tym problemem? Wcześniej giełda działała bez problemu. Klikałem już chyba z 30 razy na zmianę stronę giełdy LCN, po czym zakładkę BAWSAQ i nic to nie dało.
     
Wczytywanie...

Poleć forum