1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań odnośnie lt+ 1.1

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Vipek007, Kwiecień 17, 2011.

  1. Vipek007

    Vipek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    3M
    Niedawno dałem konsole do wgrania najnowszego ixtreme lt+ 1.1.
    1.Jak moge sprawdzic czy na pewno mam taki firmware?
    2.Jedyne gry jakie musze teraz patchować programem to te z AP2.5 (aktualnie chyba 3), a reszte nagrywa sie normalnie?
    3.O czym musze głównie pamiętać mając te firmware?
    Dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1. Jeżeli gry z pierwszego x'a i te z AP25 Ci działają to masz LT+1.1
    2. Większość ściągniętych wystarczy tylko nagrać (ściągaj znane release, a będzie wszystko na 100% działać bez kombinacji dodatkowych)
    3. O niczym? :D
     
  4. Vipek007

    Vipek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    3M
    1.Rozumiem ze wave'y już nie są istotne?
    2.Gry z pierwszego x'a? Mozna w nie grać bez dysku? :) Jezeli nie mozna, to czy da rade wykorzystac dysk zewnetrzny pod USB, aby w nie grac?
    3.Czy juz mozna wykorzystac jakikolwiek (czyli każdej firmy i kazdej pojemnosci) dysk SATA (po odpowiednim jego przygotowaniu) w x360, korzystajac z przejsciowki specjalnej z Allegro (wiem, ze kiedys mozna bylo tylko na wybranych modelach WD)?
     
  5. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1. Są istotne do gry na live - jeśli grasz offline to nie mają one znaczenia.
    2. Musisz mieć dysk a na nim emulator niestety - odpada pendrive pod USB.
    3. Nie można - dalej tylko modele WD i to też tylko kilka.
     
  6. Vipek007

    Vipek007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    3M
    Ok, a czy mówi się coś o nowym ixtreme, bo sie zastanawiam czy niedlugo wyjdzie jakas nowa i wyszloby na to, ze przerobilem w zlym czasie?

    Dzieki za konkretne info.
     
  7. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na razie się nie mówi, ale po tej aktualce zostają dwie wersje,albo wyjdzie nowy flash (może i jakieś płytki,sposoby nagrywania) albo klapa i microsoft was załatwił i w nic nowego nie pogracie,chociaż w to mało wierzę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum