1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytan odnosnie lt 3.0.

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez Keres, Luty 4, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, posiadam aktualnie lt 2.0 i dash 13599.

    Od ponad miesiaca nie bylem w stanie sledzic tego co sie dzieje, a w wiekszosci tematow nie znalazlem jednoznacznej odpowiedzi, nawet w poradnikach.

    Tak wiec, dawniej byl problem, z instalacja gier na dysku, czy to sie juz zmienilo?
    Wiem ze teraz trzeba dogrywac topologie, tak wiec wystarcy ze wgram dash 14xxxx i lt 3.0 i wystarczy puscic gre przez abgx i bedzie ok?

    Bardzo prosze o odp, i o to by nie pisac, bylo setki razy.

    Przeszukalem dobre 50 tematow i w zadnym nie widzialem info odnosnie instalacji gier, czy juz dzialaja normalnie i nie wieszaja sie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak nagrywasz zwykła nagrywarka nie da się gier instalować na dyskl, topologie dogrywasz z abgx360 1.06 na ustawienia autofix level 3 oczywiście jak masz lt 3.0.
    przy lt 2.0 troszke innaczej to jest najlepiej nagrywać ihasem i jak chcesz grać na live lt 3.0 offline zwykła nagrywarka styknie.i tylko ihasem nagrane się zegraja na lt 3.0
     
  4. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    LT+ 3.0 - Dograna Topologia przez abgx v1.0.6 - gra działa, ale nie jest w pełni bezpieczna na Live i nie da się zainstalować na HDD, jeżeli zostanie nagrana iHas'em, nie będzie problemu z Live (jeżeli gra ma ssv2), oraz będzie się dało zainstalować na HDD
    LT+ 2.0 - Gry na tą wersję LT, nie mogą być przepuszczane przez abgx v1.0.6, ponieważ zostanie dograna Topologia i nie będą działać na konsoli... Wersja przeróbki nie jest dość bezpieczna na Live...
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Link w moim podpisie. Tam na pewno znajdziesz odpowiedź jak wszystko przeczytasz.
     
  6. mat_987

    mat_987 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podepnę się pod temat bo mam dość ważne dla mnie pytanie. Czy na LT3.0 chodzą wersje PL? Konkretnie chodzi mi o Call of Duty Modern Warfare 3 *2011* [PL] [PAL] [XBOX360] [.ISO & .DVD]. czy wystarczy przepuścić tą wersję przez najnowszego ABG i będzie hulało?
    Wiem, że wersja Call of Duty Modern Warfare 3 2011 [ENG] [RF] [LT 2 0] po przepuszczeniu przez ABG działa, ale jest ENG.
     
  7. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Tak. Działają normalnie jak inne gry. Problem jest tylko ze skyrimem pl, bo nie ma go w bazie abgx. trzeba dograć do niego ręcznie, ale z tym nie ma żadnego problemu

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  8. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie pisz glupot bo mało gier pl jest w bazie abgx i działają wszystkie po przepuszczeniu.

    Wysłane z Xperia Neo V z Tapatalk
     
  9. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    No w bazie nie ma, ale topologia jest ta sama.
     
  10. mat_987

    mat_987 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie. Przepuściłem wersję Call of Duty Modern Warfare 3 *2011* [PL] [PAL] [XBOX360] [.ISO & .DVD] przez ABG i wywaliło mi komunikat, że weryfikacja nie powiodła się. Powiedzcie, czy jeśli przepuszczę wersję Call of Duty Modern Warfare 3 2011 [ENG] [RF] [LT 2 0] to wyskoczy taka sama informacja? Konieczne będzie dogrywanie topologii zgodnie z poradnikiem adam34689?
     
  11. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Wszystko jest okey. Weryfikacja nie przechodzi bo to wersja PL i nie ma jej w bazie ABGX
     
  12. mat_987

    mat_987 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OK rozumiem, ale pytanie jest proste. Czy do Call of Duty Modern Warfare 3 2011 [ENG] [RF] [LT 2 0] też trzeba będzie dogrywać topologie? W końcu jest PL ale z drugiej strony jest przystosowane do LT2.0. Ja mam LT3.0.
     
  13. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Chłopie jeśli masz LT+3.0 to każdą grę czy jest "przystosowana" czy nie wrzucasz na ABGX-a 1.0.6 p o f i l a k t y c z n i e !

    Jeśli gra jest LT2 a ty masz LT3 to bez topologi ci nie ruszy.
     
  14. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Najważniejsze aby było na zielono topology data is verified

    Wysłane z Xperia Neo V z Tapatalk
     
  15. pajda3003

    pajda3003 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bo ja juz sie pogubilem,pytanie mam proste w zwiazku z powyzsza wypowiedzia,czy nowe gry mozna wypalac zwykla nagrywarka??po przepuszczeniu przez abgx oczywiscie..mam lt 3.0.
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12101
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To przeciez napisane ze mozna lecz nie zaistalujesz jej na hdd

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  17. pajda3003

    pajda3003 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a spoko,pytam bo wszyscy pisza ze TYLKO ihasem da sie nowe gry wypalic.
     
  18. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Każdą nagrywarką nagrasz, która obsługuje płyty DVD+R DL. Gry XGD3 nagranej zwykłą nagrywarką nie zainstalujesz na dysku przy Dash'u wyższym od 13604.
     
  19. Arek0402

    Arek0402 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Orientuje się ktoś z was czy jest w planach nowy lt ? Mam lt 1.91 i chciałbym zagrać w ME3 i Hitmana ale nie wiem czy szukać kogoś żeby mi zrobił aktualizacje do 3.0 czy może się wstrzymać
     
  20. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nic nie słyszałem o nowym lt, nie ma powodu żeby go wprowadzac
     
  21. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Póki co nie ma nowego Dash'a, czyli nie ma nowych zabezpieczeń, więc nowe LT nie jest potrzebne.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum