1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka Pytan Odnosnie Lt 3,0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Gripix, Marzec 25, 2012.

  1. Gripix

    Gripix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam Dzis Wpadla Mi Konsola z lt 3.0 :) moje pytania sa nastepujace:

    Mam nagrane gry ale na lt 2 jest sposob na ich uruchomienie? czy trzeba od nowa nagrywac?

    Mozna ja do internetu podlaczyc ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WerJar

    WerJar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódz
    Niestety te gry na lt2 nie da rady musisz je na nowo przepuscić przez abgx i nagrać, lt 3.0 możesz podłączyć do internetu lecz poczekaj na fachowca bo ja jeszcze nie podłaczałem jej.
     
  4. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Na nowo będziesz musiał nagrywać gry które są w formacie XGD3 Tu masz liste http://abgx360.net/verified.php?f=wave&q=XGD3
    Starsze gry w formacie XGD2 będą nadal działały
    Co do internetu gier XGD3 nie nagrywanych nagrywarką LiteOn iHas124-XX B nie radziłbym łączyć.
    Z grami XGD2 możesz się łączyć. Ale ryzyko na flagę / bana zawsze istnieje.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Gry XGD3 i ap 2.5 musisz nagrać od nowa, jak w poradniku: http://xboxforum.pl/artykuly-f31/[t...szy-artykul-edycja-3-a-120365.html#post942283

    Jeśli chcesz podłączyć konsolę do Live'a, to gry XGD3 nagrywaj iHAS'em z LT MAX na Verbatim'ach lub na jakichkolwiek innych płytach ze zmodyfikowanym FW pod te płyty: http://xboxforum.pl/aktualnosci-f9/ixtreme-burner-max-firmwares-juz-jest-105953.html --> Post #278

    Gry XGD2 możesz nagrywać iHAS'em, ale też zwykłą nagrywarką, nie ma znaczenia.
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Następnym razem będzie warn.
     
Wczytywanie...

Poleć forum