1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań odnośnie Lt+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dav10, Grudzień 29, 2010.

  1. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Oto kilka pytań o Lt+. Proszę o odpowiedzi:

    1. Jakiego dasha mam wgrać na konsolę jak będę miał Lt+ i jak mam to zrobić?

    2. Na którą wersję Lt+ przerobić 1.0 czy 1.1 (mój napęd Lite-On zakupiony z konsolą w październiku 2009)

    3. Czy do odpalenia gry np COD:MW2 będzie potrzebny dalej activate.iso?

    4. Czy gry sprzed przeróbki LT+ będą normalnie działać?

    Z góry dziękuję :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    12611 z xbl lub z pendriva
    1.1 jest większe niz 1.0 co nie ? wiec LT+1.1
    nie
    tak
     
  4. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    1. Najlepiej najnowszego Kinect Redy ( powiedz kolesiowi co przerabia to ci wgra) albo poczytaj sam jest dużo tematów
    2.LT+ 1.1
    3.Nic ściągasz ABGX i wypalasz IMGBurn
    4. Tak jak u góry bez patchów tylko to co up
     
  5. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    A ten dash Kinect Ready będzie działał normalnie bez kinecta?
     
  6. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Tak oczywiście. Jest on już przystosowany do pracy z kinect wygląda tak jak w mojej sygnaturze pod nazwą użytkownika. Oczywiście motywy i avatary możesz zmieniać sam mam ich chyba z 40 (motywów)
     
  7. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    cyborg 95, a jeśli ten koleś nie wgra mi kinect ready to skąd mam go pobrać?
     
  8. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Jak się podłączysz do neta to ci ściągnie automatycznie. Jak nie to tu masz jakiegoś Xbox 360 Kinect Dashboard Update 2.0.12581.0 Download jeszcze poszukam bo to nie jest dokładnie ten co ja mam ale poszukam to dam link. Ale ten koleś musi ci to wgrać jak będziesz przerabiał mi też wgrywał gratis ( do niego to jest 170sekund roboty) tylko weź dysk albo kartę a jak nie to z tego linku co ci podałem albo poszukaj jeszcze widziałem kiedyś na torentach a najlepiej podłączyć do neta i sam ci ściągnie najlepiej przed przeróbką (jak jeszcze nie przerobiłeś ) ale na 99.99% ci wgra koleś z serwisu
     
  9. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    to wyślij mi ten link do dashboardu kinect ready na PW
     
  10. cysio999222

    cysio999222 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    12611 z xbl lub z pendriva
    1.1 jest większe niz 1.0 co nie ? wiec LT+1.1
    nie
    tak
     
  11. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Już masz na pw 2 dashe ten drugi jest taki sam jak ja mam
     
  12. gawron60

    gawron60 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przepraszam za offtop.Czy dasha wgrać lepiej przed przeróbką czy po przeróbce ma to jakieś znaczenie? A jak będę wgrywał z pendriva to odszuka mi automatycznie partycje na której jest dash czy nie . Mam pena z 2 partycjami. Proszę o odp.
     
  13. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Najlepiej jak nie masz przeróbki to podłącz do neta i kumpla czy gdzieś to będzie najlepsze a jak najnowszego dasha po przeróbce na LT+ ( koleś w serwisie powinien ci wgrać mi zawsze wgrywali ) najlepiej nagrać na płytę DVD i z płyty wgrać dasha w każdej chwili możesz np. iść do kumpla i mu wgrać włożysz do pudełka i leży New Xbox Experience Dashboard 2.0.9199 PL z Avatarami [xbox360] tu jest instrukcja jak nagrać jest sprawdzony możesz nagrywać
     
  14. gawron60

    gawron60 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Music być na dvd czy tez na cd bo mniej niż 100mb nie opłaca się nagrywać na dvd. Lepszy będzie ten dash co ty podałeś czy ten ze strony XB??
     
  15. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
  16. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Zawsze można użyć CDRW , lub pena (ja zawsze mam problemy z penem).
    Hasło do zbioru z linku co podał cyborg95 to Daniel1979


    EDIT
    UP
    THX za rozpowszechnianie moich UPów. Nic z tego nie mam , lecz jest satysfakcja , że jednak komuś się to przydaje.
     
  17. gawron60

    gawron60 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze nie przerobiłem , niedługo wysyłam. To w końcu którego wybrać dasha tego 1-szego czy 2-giego.
     
  18. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    tego dasha od Daniel1979. Daniel1979 jakie miałeś problemy z penem jak wgrywałeś dasha, bo ja się przymierzam wgrywać przez pena twojego dasha.

    PS. Dzięki za udostępnienie dashboardu :)
     
  19. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Spoko często czytam forum i akurat ktoś potrzebował takiego dasha i podałem mu ten link bo akurat był na forum.
    PS: Dash chodzi i jest po polsku ??? Ja nie instaluje bo mam takiego samego ale jak by kumplowi trzeba było zainstalować to spokojnie mogę instalować ?? pytam tak na przyszłość a i jeszcze jedno i nic nie trzeba robić już tym folderem tylko wgrać na pena albo na płytę dzięki za wyrozumiałą odpowiedź i sory że tak dopytuje.Pozdrawiam
     
  20. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    Napiszę ci jutro na PW bo przerabiam xboxa i sobie potem wgram ten dash.
     
Wczytywanie...

Poleć forum