1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań odnośnie RGH.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dixonek0209, Marzec 16, 2014.

  1. dixonek0209

    dixonek0209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    48
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam.
    Otóż zamierzam kupić konsole z RGH, upatrzyłem już sobie Slimke 4 GB i teraz mam kilka pytań.
    1.Jaki dysk będzie najlepszy do takiej konsoli ? Wystarczy mi 500 GB, chcę na niego zrzucać gry i DLC.
    2.W jaki sposób można taką zawartość przenieść ? Wystarczy kabel usb za pomocą którego podłączam dysk do komputera i tyle ?
    3.Z tego co zdążyłem wyczytać, gry trzeba jakoś przerabiać, w jaki sposób to się robi ? DLC też trzeba przerabiać ?
    4.Czy na nowy dysk będzie trzeba zrzucić jakąś zawartość która jest wymagana przy RGH ?
    Dziękuje za odpowiedzi i Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    1 osoba to lubi.
  4. dixonek0209

    dixonek0209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    48
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jest jakaś różnica między dyskiem zewnętrznym a wewnętrznym?
    Bo gdzieś wyczytałem że na zewnętrznym DLC nie poleci..
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Dlc z zewn bedzie dzialac, ale jak sformatujesz pod konsola dysk...a da ci to max 32gb z tego dysku..wiec lepiej 2,5" i wpakuj go w slot na hdd w slimce i format pod konsolą.
     
    1 osoba to lubi.
  6. dixonek0209

    dixonek0209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    48
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Do tego dysku 2.5" nie potrzebuje żadnej kieszeni itp. ?
    Po prostu wrzucam go do konsoli w slot na HDD i będzie działać ?
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    W slimce tak.
     
    1 osoba to lubi.
  8. dixonek0209

    dixonek0209 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2014
    Posty:
    48
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok, dzięki za pomoc :)
    Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum