1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań odnośnie X360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Hunter12, Grudzień 10, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Hunter12

    Hunter12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mój pierwszy (i mam nadzieję nie ostatni) post na tym forum ;)

    1. Posiadam Neostradę 1Mb/s z modemu Sagem F@st 800-840. Słyszałem, że z są z tym jakieś problemy, ale nie mam pewności. Będzie można podłączyć ją w jakiś sposób do X360 Arcade?

    2. Tylni wylot X360 - ile powinien mieć cm odstępu od ściany, żeby się nie przegrzewał? (chodzi mi o przepływ powietrza)

    3. Czy zegarek/budzik na X360 <poziomo> i doniczka z kwiatkiem po jego lewej mogą być problemem?

    4. Czy Logitech Chillstream (pad na USB) będzie działał na X360? (pewnie nie, ale zapytać można)

    5. W jakich sklepach najlepiej kupować pady i gry na X'a? Uprzedzam, że wszelkie serwisy internetowe praktycznie odpadają, wyjątkiem jest Allegro, ale o tamtejszych cenach mam pojęcie.

    Z góry dzięki za odpowiedzi ;]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    2. 25 cm wystarczy
    3. nie
    4. nie będzie działał
    5. na allegro masz pełno ofert
     
  4. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    1.Router
    2.nie ma znaczenia ;)
    3.nie
    4.nie
    5.pytaj mam kilka sztuk ;)
     
  5. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    20 cm wystarczy. Doniczka i budzik nie będą problemem. Najważniejsze żeby tył nie był zastawiony. Internet uda Ci się podpiąć bez problemu pod porth ethernet.
    Pad nie będzie działał.
    Najtaniej gry znajdziesz w jakiś sklepikach dla fanów.
    Za pada zapłacisz ok.90 zł.
    (w empiku widziałem za 200zł, a limitowany czerwony za 300zł)
     
  6. kiesler

    kiesler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Jeszcze ja się dołączę do pytania aby nie robić nowego tematu. Jutro kupuje z allegro nówke X'a za 600zł plus wysylka 45 i jest to zwykły Arcade daja tam dostęp na miesiąc do XBL itd. I mam pytanie czy jak nie podłącze Xboxa do neta to jak przerobie go to mogę dostać bana jak nie będę grał na XBL ? I czy będę musiał dokupywać Routera jeśli mam u siebie Livebox'a i u starego na kompie jest ten livebox a u mnie mam takie bez przewodowe urządzenie podpięte pod USB a siostra na laptopie siedzi na Wi-Fi i czy jeśli będę chciał się połączyć z internetem na Xboxie to czy muszę dokupywać routera ?
     
  7. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak przerobisz konsolkę a nie podłączysz jej do neta to nie dostaniesz bana...
     
  8. kiesler

    kiesler Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Acha a jak załużmy pogram na XBL z miesiąc na nie przerobionym X'ie i puźniej odlączę go od neta i przerobie to dostane bana ? I jak jest z tymi ściąganiem piratów ? Jest tam zawsze z 20 linków z rapidshare i muszę je po kolei ściągać ? I jak nagram na dwie płytki to puźniej instaluje je jakby na PC ?
     
  9. bLE!

    bLE! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cieplewo CITY :)
    Możesz dokupić wi-fi adapter do X'a, bądź ewentualnie router podpiąć pod liveboxa i kablem od sieci do konsoli.
     
  10. heavybob18

    heavybob18 Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1. lub starczy kupic etherneta i podlaczasz do karty sieciowej mam ten sam model modemu z neta ;]
     
  11. Kaktus92

    Kaktus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Jeżeli nie łączysz się do live nie ma szans żeby zbanowali ci konsolę.
     
  12. rafaltomb

    rafaltomb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    bana dostaniesz dopiero jak podłączysz przerobioną konsole ... bądź będziesz grać na piratach na XBL .
    Bedziesz musieć ściągać te linki i później nagrywasz na płycie DVD Double Layer (8,5 GB) ale podobno dema na zwykłe dvd można bo mało zajmują miejsca...
     
  13. 16_lukasz

    16_lukasz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak nie podłączysz x'a to Ci nie zbanuja, to chyba logiczne bo w jakis sposob. Ściągnij te wszystkie pliki pozniej rozpakuj, a jak nie wiesz co dalej to sobie poszukaj jak nagrac gre pelno tu o tym. Najlepsze są płyty z Verbatim
     
  14. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja zamiast routera polecam ci dobrą kartę sieciową ja też mam sagema fasta tyle że od neti i neta 4 mb/s i przez etherneta wszystko śmiga router to zbędny wydatek ;]
     
  15. Hunter12

    Hunter12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to jeszcze kilka additional pytań i info:

    1. Cholera, nie mam aż 20cm do ściany (45cm ma długości półka, na której chcę trzymać X'a, a on sam ma 25cm). No trudno, będzie musiał mieć ciut gorszy przepływ powietrza...
    2. Czy taki kabel sieciowy PC-PC będzie dobry? Czy raczej będę musiał szukać innego rozwiązania?
    3. Czy porysowana (odpukać) płyta nadaje się jeszcze do użytku?
    4. Gdzieś słyszałem, że na koncie XBL Silver można grać w kilka tytułów na multi. Jeśli faktycznie tak jest, jakie to tytuły?

    Na razie tyle, potem może coś jeszcze mi przyjdzie do głowy.
     
  16. Hunter12

    Hunter12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wybaczcie doublepost, odświeżam temat.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum