1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka Pytan odnośnie Xbox 360 Slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kojakoss, Listopad 8, 2011.

  1. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siemano na dniach kupuje Xboxa 360 Slim 4Gb jako ze brak większej kasy mi nie pozwala na tego z 250 Gb to proszę was o odpowiedz

    jakie dyski mogę wpiać do konsoli żeby było chociaż 120 Gb czy 250 a nawet te 60 GB bo 4Gb zdecydowanie za mało a z kosztami dysku twardego sie nie martwie bo dysk prawie że każdy mogę mieć za darmo bo kolega ma własny serwis komputerowy i z częściami wiec mam mu tylko podać model dysku i po sprawie pózniej kupie sobie tylko obudowę do tego dysku oryginalna od SLIMA za 35 zł i będzie grać gitara :)


    Kwestia nr2 czy jest już możliwość przerobienia Slima ? jak jest to w jakich cenach ?


    Kwestia nr3 czy jest jakaś częsc seri gier God Of War na Xboxa ?


    Pozdro ! :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ChuckTesta

    ChuckTesta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dysk to najlepiej orginalny kupić są od 60 do 250gb, można podpiąć nie orginalny jest tam jakiś model WD(Dysk do xboxa jest dóżo mniejszy od tego z PC). Slima można oczywiście przerobić tylko trzeba wiedzieć jaki masz napęd, tutaj na forum są osoby które przerabiają konsole i na allegro też jest dóżo ofert co do ceny to od 40 do 70zł . Co do God of War to tylko jest na Play Station 2 i 3 (pomyślisz dlaczego niema na xboxa360?) Dlatego bo to jest Gra ekskluzywna na Play Station i tylko na Play station ma tylko wychodzić .Mam nadzieję że pomogłem. Pozdrawiam
     
  4. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1. WD bevt/bpvt/bevs/bekt - dyski musisz potraktować programem hddhackr aby wgrać sygnature.
    Pojemność od 20 do 320gb.
    2. Jest. Flash 100-150zł, reset glitch hack 150-250zł.
    3. Nie to seria sony, tworzona przez studio sony.
     
  5. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki Koledzy za pomoc :))

    jeszcze pytanie czy ciężko sie wgrywa ter sygnaturę na dysk ??
     
  6. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie. Tutaj masz program hddhackr HDDHackr v1.30 Build 20110303
    bootujesz go z pena, na pena wrzucasz sygnature odpowiadającą rozmiarowi twojego dysku (wystarczy wygooglać hddss.bin 120gb , hddss.bin 250gb, hddss.bin 320gb) i program prowadzi za rączke.
     
  7. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Jak pociąga cię God of War powinno ci się spodobać Dante's Inferno. Świetna gra.
     
  8. arosz88

    arosz88 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a własnie edytowałem plik hddhackr.com ale w v.0.91 a v 1.30 nie ma pliku .com tylko .exe i nie idzie znaleźć portu=MPRT jest jakas inna metoda znalezienia go czy w innym miejscu trzeba zmienić te porty.??
     
  9. Darcik

    Darcik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    273
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niczego nie edytujesz, sciagasz 1.30, wrzucasz na pena który jest botowalny exe hddhackra + plik hdss.bin, upewniasz się że w biosie kontroler sata jest ustawiony na ide a nie ahci/raid i odpalasz hddhackra, program sam przy starcie skanuje kontroler i wyszuka dysk. Dalej już za rączke prowadzi , flash, nazwa pliku hddss.bin, nazwa backupu oryginalnego sektora dysku, potwierdź, sformatuj i gotowe.
     
  10. Taz

    Taz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kołobrzeg/Szczecin
  11. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ok dzięki za odpowiedzi :)

    z dyskiem mysle ze sobie poradzę a jak nie to napisze do was o pomoc ;)

    Sreberko widziałem screeny tego dantes'a i musze przyznac ze wygląda zacnie na pewno sie skusze na niego :D

    i jeszcze jedno pytanie bo Xboxa będę miał podłączonego do monitora LCD 24 cale z Full HD ok ale on niema głośników wiec jak mogę podpiąć Xa pod np wzmacniacz albo wieże ?
     
  12. arosz88

    arosz88 XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Listopad 17, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    no ale problem jest taki ze laptop ma jak by bios w wersji demo nic prawie tam nie ma a podłaczam dysk i nic go nie wykrywa tylko bios a hddhackr nie widzi go
     
  13. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
  14. Differrus

    Differrus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1. WD bevt/bpvt/bevs/bekt - dyski musisz potraktować programem hddhackr aby wgrać sygnature.
    Pojemność od 20 do 320gb.
    2. tak około 50zł droższa od zwykłej przeróbki
    3. Nie
     
  15. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Noo dobra sorry ze tak długo ale czasu znalezc nie moglem na odpisanie

    jak mam podłączyć te przejściówkę do dźwięku gdzie w nowym Slimie jest wtyk na na jacka słuchawki ?? bo oglądałem go w koło i nie widze ;p
     
  16. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Potrzebuje dokładną instrukcje podłączenia Xboxa Slim do wieży i monitora... bo nie moge zrozumieć jak podpiąć Xboxa do wieży ? Aha Monitor lcd 25 cali ale nie ma wyjścia HDMI wiec podłącze go przez Composite kabel ... czy jakos tak

    miałem kiedyś ELite Xboxa i miałem podpięte tak ale nie pamiętam jak to zrobiłem ehh ..
     
  17. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To poszukaj na forum. Podlaczasz component i tam masz dwa chinch i na to przejsciowke zakadasz na jack czy tam minijack


    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  18. Kojakoss

    Kojakoss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No dobra a gdzie pozniej podpinam tego minijacka ??

    i jeszcze jedno potrzebuje jakiś sklep czy coś gdzie mogę kupić dysk do xboxa do 200 zł ze 160 gb albo mniejszy a jak sie da to większy może byc od kompa do przerobienia bo kolega mnie wysterował z dyskiem ..
     
Wczytywanie...

Poleć forum