1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań odnośnie Xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez nowacz1994, Listopad 12, 2009.

  1. nowacz1994

    nowacz1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam wszystkich forumowiczów :p
    Zamierzam kupić Xbox 360 i mam kilka pytań odnośnie jej.
    Jaką wersję wybrać? Arcade czy Elite, a może Premium?
    Czy ją przerabiać (traci się gwarancje gdy ma się przerobioną?)
    A gdy nie przerobię mogę sobie oryginalną grę zgrać na dysk i pykać w nią bez płyty? Czy jak to jest?
    Pozdrawiam...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sobel

    sobel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z nikąd
    1.Zależy ile masz kasy
    2W dobrych serwisach nie odklejają pląb więc masz gwarancje
    3. Możesz ją wgrać na dysk ale żeby ją włączyć płyta musi być w napędzie.
     
  4. nowacz1994

    nowacz1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No to bezsensu. Po co w takim razie zgrywać na dysk?
     
  5. Doujinshi

    Doujinshi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. Znacznei szybciej gra sie wczytuje iczesto tez plynniej dziala
    2. Konsola dziala ZNACZNIE ciszej jak nei czyta plyty
     
  6. sobel

    sobel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z nikąd
    I napęd się nie niszczy
     
  7. nowacz1994

    nowacz1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czytałem na Wiki. że Arcade nie ma dysku twardego. Czyli muszę dokupić dysk? Na ceneo kosztuje od 750 a dysk na allegro 120 gb ~120 zł. Czyli łącznie 950 zł. To chyba lepiej kupić premium nie? :D
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/ogolny-faq-12395.html

    a co do opłacalności to sam sobie odpowiedz
     
Wczytywanie...

Poleć forum