1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań starego gracza

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez qwerty121, Październik 13, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. qwerty121

    qwerty121 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Przez ostatnie kilka lat nie używałem xbox360 a teraz chciałbym spróbować odpalić GTA 5 i mam w związku z tym kilka pytań.

    Mam dashboard 2.0.13599.0 i przeróbkę LT 2.0, nie mam dysku twardego w xbox.


    1. czy żeby odpalić GTA 5 będe musiał zaktualizować dash?
    2. czy mogę to zrobić z płyty gta 5 czy tylko online?
    3. czy nowy dash nie usunie mojej przeróbki LT 2.0?
    4. czy mogę zainstalować dvd1 gta5 na przenośny dysk twardy podłączony do usb? ew. jaki musi być pendrive? parametry, pojemność?
    5. czy muszę nagrywać na płytę dvd1 czy jest jakaś możliwość aby skopiować zainstalowaną dvd1 na dysk?
    6. czy jest w ogolę szansa odpalenia gta5 na przeróbce LT 2.0
    7. czy mogę nagrać gta 5 zwykłą nagrywarką dvd pioneer ? dokładniej chodzi mi o release "Grand.Theft.Auto.V.XBOX360-COMPLEX"
    do tej pory nigdy nie miałem problemu z nagrywaniem gier tą nagrywarką, robiłem to zawsze programem img burn z ustawioną jakąś opcją odnośnie nagrania ostatnich mb na płycie.

    z góry dzięki za każdą odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2719
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  4. qwerty121

    qwerty121 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za odpowiedź

    Mam jeszcze jedno pytanie

    Skopiowałem content DVD1 na wcześniej sformatowany w xbox dysk jak w poradniku, nagrałem DVD2 zgodnie z poradnikiem, zmieniłem topologie na LT 2.0 i po włożeniu DVD2 do xbox pokazuje mi GTA5 także płyta jest raczej dobrze nagrana (nagrywałem zwykłą nagrywarką pioneer imgburnem z Truncate), dvd1 też jest raczej zainstalowane prawidłowo bo mam dane gry na dysku.


    Do grania wymagana jest aktualizacja, pytanie czy wgrywać aktualizacje z płyty dvd2 GTA5 czy zainstalować najstarszego dashboarda na którym działa GTA czyli 2.0.16202 ?

    Czytałem ze dla dashboardów wyższych niż 13604 z przeróbką LT 2.0 muszę dogrywać jakieś TU? (ja mam starego dasha 2.0.13599.0)

    ogólnie którego dashboarda będzie zainstalować najlepiej żeby gra działała i żebym nie musiał ponownie nagrywać płyty DVD2 ?
    jak pisałem mam LT 2.0 i przerabiałem gre do LT2.0
     
  5. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Skoro obecnie masz 13599 a GTA V wymaga minimum 16202 to jak chcesz je uruchomic? nawet jezeli zainstalujesz starszego to i tak bedzie monit ze zeby zagrac trzeba przeprowadzic aktualizacje. Zreszta podejrzewam ze za duzo nie pograsz bo plyta nie jest nagrana 1:1 a te nowe gierki sa bardzo wybredne.
     
  6. qwerty121

    qwerty121 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Naucz się czytać ze zrozumieniem, jasno zadałem pytanie czy lepiej będzie zaktualizować do 16202 czy do najnowszego? tak ciężko to zrozumieć?
     
  7. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2719
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Bez różnicy jeśli grasz offline, jak chcesz zagrać online i tak musisz mieć najnowszego dasha więc zrób bezpośrednio do 16537 i po problemie.
     
  8. qwerty121

    qwerty121 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zaktualizowałem do 16202 i gra działa bezproblemowo, dzięki ~orso6 za pomoc, pozdr.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum