1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez m@lin, Sierpień 18, 2009.

  1. m@lin

    m@lin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. Jeżeli podłącze x'a do karty sieciowej w komputerze przez kabel Ethernet to aby xlive działało komp będzie musiał być włączony?
    2. Jeżeli podłącze x'a do neta przez Ethernet tak jak wyżej napisałem to da radę grać na monitorze od kompa czy będę musiał x'a podłączyć pod telewizor?
    3. Jeżeli mam konto stworzone na Polskę a konto na xlive stworzę na USA czy tam UK nie będzię to w niczym przeszkadzało? Czy region na tamtym koncie będę musiał zmienić na USA, UK?
    4. Na jakiej zasadzie działa urządzenie Play & Charge Kit Microsoft (X360)? Nie chce wydawać ciągle pieniędzy na baterie więc przydała by się taka ładowarka tylko kiedy pada się pod nią podpina? Opłaca się w ogole to urządzenie kupić?
    5. Czy są jakieś nowe wieści na temat legalnego xlive w Polsce?
    6. Mam problem z ustawieniem daty, godziny itp. jak ustawię prawidłową to kiedy odpalę x'a następnym razem ciągle widnieje zła data i godzina. Czym to może być spowodowane?
    Czekam na odpowiedzi ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Timo

    Timo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    1.Tak
    2.Przez tv albo eurosem do monitora a nie do kompa
    6.Może nie zapisałeś?
     
  4. CuxPL

    CuxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    182
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Prochowice
    1.Tak
    2.Tak
    3.Nie
    4.Daje to ładowanie pada i jednocześnie możesz grać.
    5.Wszystkiego dowiemy się w swoim czasie:D
     
  5. hanzo47

    hanzo47 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bystrzyca Kłodzka
    1. Tak
    2. Jest to nie możliwe. Jak chcesz to podłączycz konsolę kablem do monitora VGA albo DVI.
    3. Ja mam konto na Polskę i konto live na UK. W niczym to nei przeszkadza.
    4. ,,Ładuj swój bezprzewodowy kontroler Xboksa 360 podczas grania i pożegnaj się z jednorazowymi bateriami! Dzięki dołączonemu do zestawu Play and Charge (Graj i ładuj) akumulatorowi i kablowi do ładowania, w Twoim padzie nigdy nie zabraknie energii - naładujesz go nawet w trakcie gry!'' jak chcesz to kupuj, ja mam baterie i do tego ładowarkę Ładowarka ENERGIZER Akumulatorki AA2500 / AAA1000 (712698325) - Aukcje internetowe Allegro coś takiego.
    5. Będzie rozszerzenie Live na nowe kraje ale nich ma w nich Polski.
    6. Gdy odłączysz Xboxa od gniazdka to wtedy się zmienia. Ja mam go cały czas podłączonego do gniazdka i nic się nie zmienia.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    1. tak
    2. da sie
    3. nie bedzie
    4. nie opłaca sie. lepiej zwykła ładowarkę i akumulatorki
    5. nie ma
    6. nie wylaczaj xboxsa z pradu
    7. szukaj
    8. kosz
     
Wczytywanie...

Poleć forum