1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kilka pytań

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez saju1906, Wrzesień 16, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    Czekam na swojego nowego x'a i dowiaduje się co i jak w tej bajce zawsze byłem fanem PS i oryginalnych gier więc tutaj nie wiem nic.
    Więc mam do was kilka pytanek
    Mój nowy Xbox posiada napęd lt3.0 przerobiony z najnowszym dashboardem, bez dysku.
    -Czym się różni mój napęd od napędu lt+3.0
    -Czy to prawda, że mając pirackie gry na lt 3.0 to jest bardzo niska szansa na załapanie bana na xbl?
    -Co to jest Ixtream
    -Co znaczy "gra wykorzystuje Xbox Live"
    -Skoro mój xbox nie posiada dysku to podobno po wypaleniu gry na płytkę verbatima 8,5gb nie muszę jej instalować ściągnąłem sobie już angielskie gta 4 i ono jest w formacie .iso i zajmuje 6,5gb czyli, żeby w nią grać to mam normalnie wypalać jak wszystko inne czy jakoś inaczej, żeby nie musieć tego instalować?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Barkaley

    Barkaley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Włocławek
    No to postaram ci sie odpowiedzieć na kilka z twoich pytań
    -co do bana to rzeczywiście szansa na dostanie go jest mniejsza ale zawsze jest
    -xbox live oznacza tyle ze po podłączeniu konsoli do neta możesz grać multipalyer i pobierać dodatkowe zawartości do danej gry
    -radził bym ci kupić sobie jakiś dysk do konsoli jeśli np. byś chciał zagrać w przyszłości w gta V to potrzebny będzie dysk bo pierwsze dvd trzeba zainstalować
     
    1 osoba to lubi.
  4. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    Czyli nie nie muszę się przejmować, że gra wykorzystuje xbl'a
    A powiedz mi skoro nie mam tego dysku to, żeby grać w gta4 zgrane na płytkę to normalnie wypalać te gry czy musiał bym to jakoś specjalnie przerabiac czy coś?
     
  5. Xonee

    Xonee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    144
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    gry na dysku instaluje sie w celu krotszego ladowania i zeby naped nie katowal bardzo plyty... a jezeli chodzi o wypalanie gry to sciagnij sobie program ABGX360 tam wrzucasz plik iso program robi ci 'skan' pobiera fixy itp i w tedy gre mozesz wypalic za pomoca programu CloneCD... poszukaj w google albo na YouTubie 'jak wyppalac gry na xbox360... a jezeli chodzi o dysk... mozesz kupic pendriva 16gb on ci moze robic za dysk... np GTA5 ma 2x DVD DVD nr1 trzeba zainstalowac na dysku czyli 8gb

    co do 'twojego napedu lt3.0' LT 3.0 jest najnowszym flashem czyli przerobka twojego napedu a nie nazwa napedu tutaj masz temat jak rozpoznac jaki ma sie naped klik

    IXtream jest stara przerobka xboxa.. od 1.4-1.6 nikt juz nie flas***e xtremem bo nowe gry nie odpalaja
     
    1 osoba to lubi.
  6. szpachla

    szpachla Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    44
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zgadza się.
    Pytam tylko po co wypalać każdą płytę tracić czas itd. skoro
    można zamontować czip i odpalać gry z twardziela na USB.

    Na samych płytkach się zwróci :)
     
  7. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
    Bo i tak musiał byś albo hdd podłączyć do kompa i zrzucać albo wgrywać na płytkę, wolę mieć płytki bo na dysku kończy się miejsce, na ps 3 dysk 320gb brakuje mi miejsca ale nic nie usunę bo we wszystko gram, z tąd wolę płytki.
     
  8. saju1906

    saju1906 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    65
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sosnowiec
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Kosz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum