1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań :)

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Achmed, Lipiec 16, 2008.

  1. Achmed

    Achmed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam takie pytanie czy wszystkie konsole z Procesorami Falcon mają napędy Lite-on ?? Chciałbym kupić ixa ale nie wiem jak i gdzie. Chciałbym żeby był nowy i żeby dało sie go przerobić albo żeby był przerobiony. No i nie wiem czy wziąć Arcade czy Premium :/ Z góry dziękuje za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FanXbox2

    FanXbox2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Konsola z Procesorem Falocn

    Napęd liteon jest od (chyba kwietnia w górę )więc jezeli na konsoli jest data produkcji od kwietnia w gore to na 100% jest to liteon.Jezeli niemasz zamiaru sciągac dem itp to kup ARCADE ajezeli chesz sciągac dema itp to kup premium.A najlepiej to kup xa na allegro.pl odrazu z flashem.
     
  4. Achmed

    Achmed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. kuva

    kuva Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2007
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Konsola z Procesorem Falocn

    trochę dziwna aukcja skoro jak napisał że tylko 3 razy była uruchamiana a hdd się popsuł to ciekawe że nie poszło dalej na konsole przepięcie ale jak chcesz ja jak miałbym kupować premium to nie wyobrażam sobie bez hdd mieć go no ale decyzja należy do ciebie
     
  6. Achmed

    Achmed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Konsola z Procesorem Falocn

    hmmm to może znajdziecie mi coś dobrego i nie drogiego :) Może to być jakiś sklep internetowy ( Tylko zaufany ) albo allegro :) Z góry dziękuje :)
     
  7. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Konsola z Procesorem Falocn

    Tanio jest na Ultima.pl - za wersję premium (z HDD 20 GB) płacisz 799 zł , niestety nie wiem jaka jest data produkcji - może być już nowa (czyt. nie do przerobienia). Może napisz im maila i zapytaj wprost :)Na allegro najlepiej szukaj ofert ze swojego miasta, pojedziesz osobiscie - zobaczysz czy działa i jaka ma date i już !
     
  8. Achmed

    Achmed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  9. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Konsola z Procesorem Falocn

    Racja - Premium 899 zł (kurier w cenie), Arcade 777 zł
    Ja bym szedł w Premium, stówa różnicy a przynajmniej masz dysk i komplet kabli / headset
     
  10. Erno

    Erno V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2007
    Posty:
    602
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kielce
    Odp: Konsola z Procesorem Falocn

    heh

    Aukcja została usunięta przez pracownika Allegro.
     
  11. potrus7

    potrus7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. Achmed

    Achmed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Konsola z Procesorem Falocn

    nie nie . Chyba sie jednak zdecyduje na tego z ultimy no chyba ze jest jakiś tańszy nowy premium ?

    A i jeszcze jedno mam dysk w komputerze SATA 2 to jak jak mam jeszcze jedną wolną wtyczke to moge sobie pod nią podłączyć napęd ?? czy musze kupic ten kontroler ??

    Edit//przeo_91, nie pisz postów pod sobą!

    Przepraszam ale chciałem odnowić temat :)
    A może wie ktoś czy ta konsola ma procesor Falcon ? http://www.ultima.pl/321/i5550/
    Dzwoniłem do nich do serwisu pod numer 0-22 624-78-16. Ale nie chcą mi udzielić takiej informacji :/

    A i jeszcze jedno pytanie od kiedy montowano w xboxa napędy Lite-Ona ?

    Edit//przeo_91, znów post pod postem!
     
  13. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Kilka pytań :) Proszę o pomoc :)

    Kwiecień '08. Wszystko pisze na forum. ;)
     
  14. Achmed

    Achmed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Kilka pytań :) Proszę o pomoc :)

    Acha :) Dziękuje za odpowiedz :) To jeszcze tylko pytanie czy ktoś nie wie jaki ma napęd ta konsola http://www.ultima.pl/321/i5550/ . I czy warto dopłacać tą stówke do konsoli z portem hdmi i grą ? Co byscie mi radzili ? Warto ?
     
  15. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Kilka pytań :) Proszę o pomoc :)

    No jak najnowszy model to jest duża szansa że będzie z nowym napędem.
    Czy warto dopłacać stówe za port HDMI... to zależy na jakim TV będziesz grał. Jeśli masz wypas FULL HD powyżej 40 cali to spoko ale przy 32 calach wyczytałem na forum że praktycznie nie ma różnicy przy podłączeniu componentem czy HDMI.
    Czy warto dopłacać stówe za gre... nie warto kicha jakich mało dla małych dzieci :p
     
  16. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Kilka pytań :) Proszę o pomoc :)

    Xbox z HDMI czyli takze poprawione chlodzenie i procek w 65nm-mniejsza awaryjnosc. Wiec jak dla mnie oczywistym jest, za warto, a gre mozna sprzedac i kupic co innego. ;)
     
  17. Achmed

    Achmed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Kilka pytań :) Proszę o pomoc :)

    Telewizor mam akurat 32 cale :> :) Nie wiecie jak zagadać zeby sie dowiedzieć jaki napęd ma ta konsola z portem hdmi :) ??
     
  18. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Kilka pytań :) Proszę o pomoc :)

    Może spróbuj do nich napisać maila albo zadzwoń i zapytaj wprost konsultanta kiedy mieli dostawę tych x-ów. Wydaje mi się że to może byc już ta nowa :( Widzę że celujesz w przerobienie konsoli - jesli tak to olej HDMI (i tak masz 32 cale zapewne HDReady) i kup z komponentem a przynajmniej bedziesz grał za darmo a nie 250 zł za nowe pozycje :/
     
  19. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Kilka pytań :) Proszę o pomoc :)

    Zapytaj sie o date produkcji.
     
  20. Achmed

    Achmed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2008
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Kilka pytań :) Proszę o pomoc :)

    Pytałem sie to koleś powiedział ze nie może otworzyć pudełka :/
     
  21. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Kilka pytań :) Proszę o pomoc :)

    No tak - pewnie wiedzą że jak mają nowe to mało kto im to kupi... A możesz zapytać jeszcze czy mają na stanie jakieś konsole z dostawy z początku roku (styczeń, luty). Jak kupują hurtem to mogą im gdzieś jeszcze zalegać ! Mi się tak własnie trafiła z 10.2007 :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum