1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka Pytań

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez beefree88, Grudzień 9, 2009.

  1. beefree88

    beefree88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Police
    Witam niedawno zakupiłem xboxa wersje Falcon. Sprawdziłem jaki mam napęd, najprawdopodobniej jest to lite-on (2 żółte kabelki w otworze) i mam wgranego ixtrime 1.6 a wiem że jest nowsza wersja ixtrime 1.61 i tutaj kieruję swoje pytanie czy na ten napęd mogę wgrać tego flasha ? Następne pytanie jest tego typu że wiem iż ix 1.6 nie czyta gier z vawe4 czy w jakiś sposób mogę je przerobić na vawe 3 czy muszę zmienić oprogramowanie bądź po prostu nie będzie mi dane grać w gierki z tym nowszym zabezpieczeniem. Za pomoc dziękuje i Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    1. Nie możesz
    2. Programem 360WavePatcher możesz spatchowac z Wave 4 na Wave 3 lub activate.iso który nagrywasz i przed włożeniem gry najpierw go wsadzasz.

    Ale niedługo ma podobno wyjść IExtreme LT który ma być najpierw dla Lite-on. Ma odtwarzać wszystkie gry bez sprawdzania Wave (czyli jak wyjda nowe gry to i tak nadal będzie działał)
     
  4. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  5. andryush

    andryush Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2009
    Posty:
    849
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Hajnówka
    Ja bym polecil nic nie przerabiac , i uzywac plyty activate.iso . Zawsze gra nieprzerobiona roznymi patchami ma lepsza przyszlosc niz te przerobione ;) No chyba , ze nie masz zamiaru aktualizowac iXtreme i nie grasz po sieci , to wtedy mozna sobie je przerabiac do woli.
     
  6. beefree88

    beefree88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Police
    Dzięki

    a co jak zrobić to activate.iso? Domyślam się że to jest jakaś płyta botująca która wkładam do napędu przed płytą z grą która ma wave4. Wielkie Dzięki za Pomoc
     
  7. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Wpisz w Szukaj i już masz.
     
  8. Dixon37

    Dixon37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Tak jest to płyta bootująca. Wkładasz ją do napędu, a po jakimś czasie wkładasz płytę z grą. Uważam, że jest to bardzo niewygodne, dlatego na twoim miejscu bym przerabiał na wave 3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum