1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytan

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Franki, Grudzień 16, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Franki

    Franki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam kilka pytan bylbym b wdzieczny jakby mi ktos odp :p

    1.Jeśli mam bana to jest mozliwosc jakos dogrania map do coda mw 2 aby grac w nie na split screen z kolegami :) (Multi na siebie przedzielony ekran :p)?

    2.Czy jest roznica miedzy kablem ktory jest standardowo przy x'ie jesli jest ustawiony na HDTV i reszta dobrze ustawiona i podpieta a kablem HDMI ?

    3.Jesli mam kabel HDMI to wystaczy normalnie podpiac i nic nie trzeba ustawiac aby byly optymalne ustawienia ?

    4.Na ilu da sie offinle grac na jednej konsoli w Fight niht round 4 ? Da sie na dwoch czy moze wiecej? to samo pytanie przy UFC 2009 :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    1. nie wiem za bardzo o co kaman ;p
    2. tak
    3. tak
     
  4. Franki

    Franki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    2.No ale wskazaniem na ktore co lepsze i dlaczego ? :p

    1.No co nie rozumiesz ? JEsli mam bana da sie dograc np. z neta scaigne i pendrive przeniose do konsoli nowe MAPY DO CODA mW 2 ??I gra w nie z kolegami na podzielnym ekranie przeciw ssobie :p
     
  5. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    2. tak, hdmi to cyfrowy obraz i dzwięk. standartowy kabel do analog.
    3. tak, wystarczy podlaczyc i dziala.
    4. do konsoli podepniesz max 4 pady. reszta zalezy od gry.
     
  6. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    1. Teoretycznie da sie ale gdy masz bana to chyba też masz dysk zablokowany, nie?? więc jak wgrasz te mapy???
    2. jak masz Lcd lub plazme kupuj HDMI o wiele lepsza jakość niż kable podstawowy.
     
  7. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    4. max 4 pady ale zazwyczaj sie gra na 2. We cztery CHYBA da sie zagrać w wwe smackdawn vs. raw a do FNR 4 i ufc max 2 pady
     
  8. Franki

    Franki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TO wlasnie sie pytam o poszczegolne gry...
    Edit-- Czyli w UFC i FNR 4 da sie grac na jednej kosnoli we dwoch ? :D


    No ale zgrywac gier sie chyba nie da ? Bo save itd sie zapisuj to mapy mozliwe ze sie da tylko jak to wogole zgrac i gdzie ;P
     
  9. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
  10. Franki

    Franki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno bo jestem w tym zielony patrzylem na kable hdmi na allegro i kazdy kabel musi byc do danego telewizora z dana rozdzielczoscia ? bo pisze przy nim rozdzielczosc ;/ ?
     
  11. Franki

    Franki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nikt nie odpowie ? ;/ A jak mam bana to w audio da sie na dysk zgrac muze? i czy filmy jakims cudem formatem da sie zgrywac ?
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  13. Franki

    Franki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ej jeszcze jedna sprawa bo dzisiaj sie dowiedzialem ze w geras da sie grac na siebie split screen ? Chyba ze sie pomylilem ? ale widzialem cos takiego moze mi ktos wytlumaczyc jesli da sie to na ile max osob ?
     
  14. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    "geras" czyli chyba gears :). tak w gears of war gra sie na split screenie, na jednej konsoli, o ile sie nie myle mozna grac nawet w 4. jesli chodzi o gry dla 4. osob to na bank mozna jeszcze w fife. z tymi mapami to nie wiem, ale teoretycznie jak bys podlaczyl dysk do komputera i w odpowiedni folder wgral mapy to powinno smigac. musialbys jeszcze skads te mapy zalatwic, a mysle ze to bylby najwiekszy problem.
     
  15. Franki

    Franki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no Gears :D ale 4 przeciwko siebie sie da ?;p i powiedz jak bo nie wiem :D
     
  16. Franki

    Franki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To jak wie kttos jak grac w 4 w gearsy 2 na przedzielonym ?

    I moze ktos podac jakies gierki na 4 :p ? co sie da grac szczegolnie chodzi mi o gry akcji pls :) beda +
     
  17. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Na zbanowanym X360 możesz pograć online przez Xlink Kai ( informacji poszukaj w dziale online , nie jest to może pełnoprawny LIVE microsoftu ale do grania sprawdza się świetnie ) . Poza tym co do zablokowanego przez ban dysku twardego to na allegro są już dostępne usługi odblokowujące dysk twardy .
     
  18. Franki

    Franki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ty przez Xlink Kai grasz/?? I czy mozna miec na przerobce 1/6 i patchowane pojdzie to ? Wogole mam 2 mega neta a powyzej 30 wywala z serwa prz y tym wiec nici ;/
     
  19. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Grałem jak miałem przerobionego i nie miałem dostępu do LIVE ( ban ) teraz mam nową konsolę i na niej 3 niezarejestrowane konta ( 3 miesiące LIVE gratis ) więc na razie nie używam Xlink Kai ale nie ma problemu z graniem na przerobionej konsoli albo na nieprzerobionej , grając na Xlink Kai nie musisz bać się o bana tylko wcześniej musisz w konsoli wyłączyć automatyczne logowanie lub włączyć blokadę rodzicielską . Jak grasz na Xlink Kai to poszukaj grzczy z Polski ( zakładka europa ) jak już połączysz się z grą to ping jest nieistotny i nie powinno "wywalić" cię z rozgrywki , ważne jest żeby podczas łączenia ping był poniżej 30 . Ale jeśli grasz z graczami w Polsce ( lub blisko miejsca zamieszkania ) to nie powinno być problemów z połączeniem . A jak są to poczytaj tu : http://xboxforum.pl/siec-xbl-f16/masz-bana-chcesz-pograc-przez-internet-xlink-kai-31613.html albo tu : http://xboxforum.pl/ustawki-f55/xlink-leaf-czyli-sposob-na-granie-po-banie-30928.html
     
  20. Franki

    Franki Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale przeczytalem ze jak mam neostrade to wogole sei nie da
     
  21. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Przesada ,że się nie da . Nie jest łatwo się połączyć przez Neostradę ale niektórym się udaje a innym nie . Trzeba popróbować .
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum