1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez HaKKuN, Luty 25, 2010.

  1. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    1. Czy bezprzewodowy pad do xbox 360 może się wyczerpać? I czy żeby zapobiec wyczerpaniu opłaca mi się kupić to:
    PLAY`N`CHARGE AKUMULATOR + KABEL USB DO ŁADOWANIA (925578234) - Aukcje internetowe Allegro
    ??
    2. Jak przerobię konsole to zmieni się ixtreme? Jeśli tak to na jaki??
    3. Ile kosztuje przerobienie konsoli?
    4. Jak mam pada z kablem to gdzie go podłączyć żeby działał?

    Z góry dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    1. Pad się wyczerpać nie może, raczej baterie w padzie. A co do tego to raczej bym nie kupował akurat tego akumulatorka. Weź oryginalny Microsoftu, będzie miał większą pojemność i naturalnie będzie dłużej służył.
    2. Możesz zrobić upgrade flashu w konsoli, jeżeli masz już przerobioną. Zależy, jaki wgrasz, na taki się zmieni.
    3. Zależy od kolesia, który przerabia. Średnio ok. 100zł.
    4. Masz w konsoli wejścia USB. 2 z przodu za taką "sprytną" klapką i jedno z tyłu obok wejścia na kabel Ethernet. :)
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Bezprzewodowy pad jest na baterie to odp jest prosta ;) Ja zamiast tego zestawu zalecam kupno 4akku + ładowarka :)

    2. iXtreme to właśnie przeróbka.

    3. Róznie (50-100zł)

    4. USB (z przodu pod klapką)
     
  5. marcinkos

    marcinkos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    POLSKA
    Ad1 Pad się raczej nie wyczerpie. Jego akumulatory już prędzej (ja używam zwykłych akumulatorów AA tzw paluszków i ładuje raz w miesiącu.
    Ad2 Nie wiem (fachowiec napisze)
    Ad3 około 150 zł
    Ad4 Pod wejście usb z przodu konsoli
     
  6. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    A i jeszcze takie pytanie: czy gdy na xbox 360 są drogie? Tzn. czy są powyżej 150 zł.
     
  7. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Nowe raczej tak, nawet jeszcze drożej. (W wa-wie w Arkadii spotkałem GTA IV na x360 za 250zł)
    Na allegro można spotkać używane naprawdę tanio, więc dobrze jest się rozejrzeć. :)
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Tak trudno zobaczyć na allegro?

    Nowości są powyżej 150zł
     
  9. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Powyżej 150 zł to są w empikach ja mam np. Viva Pinata za 15 zł, a w sklepie pewnie z 7 dych kosztuje. Jednym słowem kupuj na allegro.
     
  10. HaKKuN

    HaKKuN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    A czy można zrobić tak: kupić grę, zainstalować na hdd i sprzedać i będzie można grać w nią z dysku?
     
  11. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Nie, nawet jak zainstalujesz grę na dysk, to musi być płyta w napędzie. Nie będzie się kręcić, tylko konsola sprawdzi jej obecność na przy włączaniu gry.
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Naprawdę starasz się żebym dał Ci warna....

    NIE! Gra musi być w napędzie!
     
  13. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Pablooo spokojnie, chłopak jest żądny wiedzy. :p
    A swoją drogą hakkun możesz nam postawić po "dziękuje" i poczytać sobie FAQ o konsoli o banie i o wszystkim, jestem pewien, że to odpowie na większość twoich pytań. :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum