1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kilka pytań

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez majk_b, Kwiecień 20, 2010.

  1. majk_b

    majk_b Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy jesli zaktualizowałem dasha przez xbl to po zbanowaniu konsoli bedzie mozna instalować gry na dysk , czy ta aktualizację trzeba sciagnąc z innego zrodła?
    ktos napisał wczesniej, że jesli posiadam preróbkę LT to nie musze patchować gier wystarczy tylko zmienić ssy. robic to abxem, czy innym programem? jakie ssy trzeba zmienić i na jakie? może mi któs po krótce opisać jak? bo w poradniku na forum jest cały długi tekst ale o całym patchowaniu, a skoro mam robić tylko te ssy wiec moze ktos wytłumaczy jak to sie robi.
    jak sprawdzić czy nagrane juz płyty sa odpowiednio przygotowane, czy da się to zrobić bez kopiowania obrazu na dysk, jesli ssow nie trzeba zmieniać to zaoszczędzę pieniądze na płytach, bo juz kilka gier nagrałem ale ich nie patchowałem. a chce grac po necie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
  4. majk_b

    majk_b Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki, czyli jak ss1 to trzeba poprawic na ss2, w abgxie pisało na zielono wiec myslalem ze dobrze a tu ss1.
    nie da sie naprawic juz nagranego obrazu, dograc?
    a jak np w fifie 10 nie w bazie danych to mozna grac czy nie bo to polska wersja pewnie dlatego.
    a skoro mam przeróbke LT to te pliki dmi tez sciągac czy tylko ss ze stronki abgxa?
     
  5. majk_b

    majk_b Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    odświeżam

    edit by thomasho- nie odświeżaj po paru godzinach! minimalnie po 24h
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Jak nagrałeś płytę to logiczne że na nagranej płycie z grą nic już nie zmienisz ani nie dograsz . Musisz zmienić ss w kompie i dopiero jak jest zmienione na ss2 to wypalić . Co do szczegółów to jest na forum cały tutorial i temat o LT , poszukaj .
     
Wczytywanie...

Poleć forum