1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka Pytan

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Czart, Maj 7, 2010.

  1. Czart

    Czart Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pytanie1

    Witam mam pytanie odnosnie internetu w xboxie ,zamieżam kupić xboxa elit ,i chiałbym się spytać czy musze miec kompa zeby chodził mi net w xboxie i zebym mógł wbijac na jakies stronki typu spryciarze.pl ,yotube .


    Pytanie 2
    Bo słyszałem o jakiś diodach i o co z nimi biega ze sie psuje xbox

    Przepraszam Za problem i z Góry dziękuje .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rurek

    Rurek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na xboxie nie ma przeglądarki www. Można podpinać neta bez kompa. Ja np. mam bezpośrednie podłączenie.
     
  4. Czart

    Czart Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha czyli nie bedzie mozliwosci wbicia na neta zeby np na yotube wejsc ?
     
  5. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Jak normalnie podłączysz to nie, ale słyszałem że można jakoś to wykombinować z Media Center aby była przeglądarka w Xboxie, ale PC musi chyba być włączony wtedy.

    Co do tych diod (RROD). Najczęściej wyskakuje na starych Xboxach, na nowych z płytą główną Jasper praktycznie wcale. Jeśli kupisz nowego X360 to nie masz się o co martwić, jeśli używany to zwróć uwagę czy to na pewno Jasper i czy wcześniej nie było żadnych tego typu problemów z nim.
     
  6. Czart

    Czart Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Czart

    Czart Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jest wogule mozliwosc zainstalowania czegos zeby po necie smigac ?
     
  8. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    Na konsoli nie.

    P.S
    Używaj opcji EDYTUJ!
     
  9. Czart

    Czart Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sora za spam jak to nie możliwet to xbox odpada ;/a i tak nawet jak bym chiał to mi sie nie uda kupic od tego typa od którego chce kupić mam tydzien na sprzedanie kompa ,zeby miec kase na xboxa i lipa ,jak sie nie wyrobie zostaje ps3 :( a to porażka :(
     
  10. Malkaw

    Malkaw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 8, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czemu ps3 jest fajny i tam masz przeglądarkę www :) i AXN można oglądać i filmy na Bluray xbox 360 i ps3 są dobrymi konsolami każda ma wady i zalety ale jek zbierzesz je do jednego wora wychodzi na to samo :) ja mam obie i do szczęścia brakuje mi tylko wii
     
  11. Czart

    Czart Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w ps3 pady sa beznadzijne bardzo nie wygodne ;/ i troche wyglad mi nie lezy

    http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-naprawic-konsole-xbox-360 pytałem się o tego neta bo tu typ na filmiku normalnie wchodził ,i nie wim czy jak kupie xboxa to czy bedzie musiał byc podłaczony do kompa czy normalnie bez zadnych dodatkowych zeczy
     
  12. Fock3

    Fock3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pless


    jak dla mnie wii to porażka

    wole poczekac na natal'a i mieć święty spokój
     
  13. Czart

    Czart Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Poradniki komputerowe - Komputery.Spryciarze.pl pytałem się o tego neta bo tu typ na filmiku normalnie wchodził ,i nie wim czy jak kupie xboxa to czy bedzie musiał byc podłaczony do kompa czy normalnie bez zadnych dodatkowych zeczy
     
  14. Tid7

    Tid7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    1
    Daj Linka do tego filmiku bo narazie dajesz do jakis Napraw 3rod
    Zobaczymy co to widziałes:)
     
  15. Czart

    Czart Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. Czart

    Czart Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ?to jak tym z filmikiem wyjasni mi ktos czy bd musiał miec podłaczonego xboxa do kompa czy prosto do neta
     
  17. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    XBOX do pc. I dodatkowo musisz mieć na pc windows media center z pluginem do przeglądarki.
     
  18. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    albo Xbox 360 --> PC --> NET albo PC --> ROUTER <-- Xbox 360 :)
     
  19. Czart

    Czart Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    beznadzieja :( czyli ps3 nie no ps3 droższe a gorsze ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum