1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szymek931994, Październik 21, 2010.

  1. szymek931994

    szymek931994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Mam kilka pytań

    1. Czy jeśli konsola jest nie przerobiona moge podłączyć ją do neta jeśli mam zamiar potem ją przerobić?
    2. Jak sprawdzić czy jest nowszy dash?
    3. Jak sprawdzić jaki mam napęd ?
    4. Jak lepiej postawić konsole ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1.tak tylko potem jak przerobisz i bedzie podlaczony to mozesz dostać bana a zwlaszcza z tym nowym dashem
    2.podlaczajac do xbl
    4.chodzi ci pozycje? pionowo czy poziomo, to lepiej jest moim zdaniem pionowo, ale ja nie odczulem zbytniej różnicy
     
  4. szymek931994

    szymek931994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. Wiem że jak mam przeróbke to nie podłączać ale chodzi mi o to czy teraz moge spokojnie podłączyć jak potem będę chcial przerobić ... To ma coś wspólnego czy nie ?
    2. Dzięki
    3. Jeszce to mnie interesuje
    4. Czytałe, ze lepsze jest chłodzenie wtedy i nie rysza sie plyt jak jest poziomo ?
     
  5. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    lepiej poziomo, nic sie nie stanie jak teraz podlaczysz, a naped mozesz sprawdzic po dacie, i rozkrecajac xboxa
     
  6. szymek931994

    szymek931994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    więc do puki nie mam przerobionej to moge spokojnie podłączyć konsole do neta ?

    Sprawdziłem i mam napęd ten z prawej (podpunkt A) z dużym wycięciem ... To jaka będzie przeróbka jakby co? jakieś cięcie ścieżek nie wiem nawet na czym to polega ale wole spytać ... konsolka chyba z czerwca 09 premium 60GB
     
  7. Gambit95

    Gambit95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niby dlaczego nie mógłbyś podłączyć neta? Oczywiście, że możesz. "Ten z prawej" nie zamieściłeś żadnego rysunki i nie wiem o co ci chodzi. Z czerwca, to chyba nie może być jeszcze LiteOn V2. Ale na dzień dzisiejszy we wszystkie napędy możesz wgrać dowolne firmware (najlepsze No stealh albo LT). To z tym cięciem ścieżek nie wiem.
     
  8. szymek931994

    szymek931994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Sorki mój błąd... http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/ogolny-faq-12395.html

    Tutaj są 3 obrazki to ja ten z prawej mam :) A bo chodzi mi o to ze jest przez cięcie ścieżek i jeszcze jakiś mniej inwazyjny ... przynajmniej tak mi sie wydaje a jak wgram to 1.61 Nonstealh bo nie mam kasy na 2 konsole w razie bana :)
     
  9. Litz

    Litz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    jesli z czerwca 2009 to raczej nie premium, to juz raczej arcade jasper?
     
  10. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    ale nie rozumiem was ludzie jak dostaniesz bana to dostaniesz i tyle i tak z xbox live nie zamierzasz korzystać więc co za różnica ?? Tak przynajmniej do bana pograsz sobie.
     
  11. szymek931994

    szymek931994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chyba lepiej wiem jaką mam konsolke ;P Dysk 60 GB wiec premium a konsolka byla produkowana w lutym 2009
     
  12. Akindusx

    Akindusx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. Przykleje sie do tematu, a mianowicie, jesli mam zainstalowana gre na dysku i wkładam plytke do napedu zeby sobie zagrac i gra odpala sie automatycznie, to ona odpala sie z dysku ? Tzn. jesli wlaczy mi sie gra to musze wyjsc z niej, wejsc w informacje o grze i wybrac "uruchom z dysku" czy jest jest zainstalowana to automatycznie odpalana jest z dysku ?
    2. W niektorych grach nie widze opcji "quit" do menu glownego konsoli, a wiec w menu glownym gry naciskam okrągły przycisk na padzie i robie wyjscie do glownego menu konsoli, mozna tak robic ? :)
     
  13. Gambit95

    Gambit95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1. Tak, uruchamia się z dysku, nawet jak klikniesz od razu na "graj" czy coś w tym stylu.
    2. Robię identycznie. Więszość gier nie posiada "exit", więc to jedyny dobry sposób. Na początku wyłączałem całą konsolę :D.
     
Wczytywanie...

Poleć forum