1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez guziec/\, Październik 1, 2011.

  1. guziec/\

    guziec/\ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie jestem na bieżąco z nowymi przeróbkami, w konsoli mam chyba LT+ (chodzi mi np AC:B)
    Chciałbym zagrać w nową Fife, uda mi się to ?
    Czy może są już jakieś nowe zabezpieczenia i nowe wersję przeróbek ?
    Jak tak to czego potrzebuję żeby odpalić FIFE 12 ??

    Proszę o odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dani13

    dani13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Musisz mieć przynajmniej LT1.9 bo inaczej cofnie Ci przeróbkę
     
  4. SyKu

    SyKu Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    nie cofnie mu przeróbki jeśli nie zaaktualizuje dasha... ale i tak... potrzebujesz najnowszego dasha ...599... i LT+ 1.9 (lub poczekać jeszcze chwilkę na LT+ 2.0)
     
  5. guziec/\

    guziec/\ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak to cofnie przeróbkę ?
    A dasha mam .12625

    Czyli narazie w FIFE sobie nie zagram ? :/
     
  6. ryba229

    ryba229 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to wkoncu aktualizacja na nowego dasha cofa przerobke czy nie? Mam slima z LT+ 1.91
     
  7. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Aktualizacja cofa przeróbkę. Musi być dash 599 i flash co najmniej 1.9 i inna kombinacja nie wchodzi w grę.
     
  8. Keryy

    Keryy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Po tym dashu, ktory usuwal przerobke wyszedł 1.9 i to jest najnizszy iX jaki musisz mieć.

    Jeżeli masz 1.91 to prawdopodonie masz najnowszy dash i gra nie będzie wymagała aktualizacji.
     
  9. ryba229

    ryba229 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze pytanie odnosnie dokupienia dysku twardego do Slima czy w gre wchodzi tylko oryginalny? Sa jakies konretne wymagania ? Sprawdzone modele?
     
  10. kamil.kd

    kamil.kd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Mam 2.0.13599.0 i chyba lt 1.9+ pójdzie mi na tym ?
     
  11. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Dysko może być przerobiony ze specjalnej serii dysków WD...jeśli jesteś zainteresowany napisz do mnie na priv...dogadamy się jakoś z dyskiem...
     
Wczytywanie...

Poleć forum