1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamil126p, Styczeń 5, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    1)kiedy wyjdzie lt 3.0 na Lite-On 9504 ,0401 itd.
    2)Mam Lt 2.0 dash 13599 co najpierw lepiej wgrac nowego dasha czy nowe lt?
    3)Czy gral ktos na live w Scryima PL od Dog29 i czy dostal bana ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kefu

    Kefu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    takie pytania to raczej w dziale dla świeżaków ;)

    Ad.1 To wie tylko Święty Mikołaj i to nie koniecznie :
    Ad.2 Bez róźnicy, ale jak chcesz mieć książkowo to flash OFW, wgranie dasha, flash LT+3.0
    Ad.3 Zagraj i sprawdź, na pewno forum się wzbogaci po Twoich przeżyciach ;)
     
  4. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    co to ten OWF
     
  5. Kefu

    Kefu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    OWF to Orange Warsaw Festival
    OFW o którym ja pisałem to Original Firmware
     
  6. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    a wgranie OFW to mus ? ostatnio chyba go nie wgrywalem tylko odrazu lt 2.0
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Wgrywanie ofw to bardziej dmuchanie na zimne. Aż że każdy z nas lubi dmuchać :)....
     
  8. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    kurcze teraz inny problem .Mianowicie nagralem sobie gre z xgd3 i nagralo sie w 100% chociaz nie powinno bo niemam ihasa ale kiedy wlozylem plytke do xboxa to ta nie dziala co to moze byc i jak to dobrze nagrac ?Ustawialem w setting calculate optimal. Jak sie zczyna nagrywac to co wybrac zeby sie nagrywalo do konca obrazu czy plytki? na dodatek gra zainstalowala sie 100% na dysku xboxa a ta dalej prosi o wyczyszczenie plytki
     
  9. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Więcej informacji.
    Jaki dokładnie błąd.
    Jaki dashboard.
    Jaki LT+
    Czy patchowałeś grę lub przepuszczałeś przez ABGX przed nagraniem.
     
  10. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    blad wysczys plytke miekka sciereczka
    Dasboard 13599
    Lt 2.0
    Przepuszczalem przez abgx , ale nie gram online wiec nie mam cichej aktualki
     
  11. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Jak przepuścisz przez abgx grę XGD3/ap to na 2.0 nie odpalisz...
     
  12. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    czyli wystarczy poczekac na lt 3.0 tak?
     
  13. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    A jeżeli chcesz teraz pograć
    To wypal czysty obraz, bez przepuszczania przez abgx
    Pomogłem? Kliknij "Przydatne" ;-)
    Sent from my HTC Desire using Tapatalk.
     
  14. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    i jeszcze jedno czy za zarobione punkty w grach czyli archivements mozna cos kupic np. dodatki do gier.
    I gdzie znajde jakies pathe do fify 12 na live i teksture path hd do scryima
     
  15. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Za punkty z gier nic nie można kupić. Są tylko ot tak dla bajeru.
    Jakie patche do fify na LIVE? . Podłączasz się do neta i sama ściąga aktualizację.
    Chyba chodzi ci o grę SKYRIM, a nie jak napisałeś Scryim...
    HD są od razu na płycie. Tylko ma ona buga, że jeśli zainstalujesz grę na dysku to nie wczytuje HD i żeby było HD trzeba grać z płyty bez instalacji.
    Jeśli chcesz HD z instalacją na dysk musisz podpiąć się do LIVE i dociągnąć najnowszą aktualizację rozwiązującą ten problem.

    Dziś jestem jakoś miły ale na drugi raz znajdz na forum odpowiedni dział o tych grach i tam się dowiedz, a nie walisz takie posty w dziale o LT+...
     
  16. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    a jeszcze raz zapytam czy dostane bana na live za skryim ile procent szans???
    i kiedy wyjdzie lt 3.0 dla slimow skoro jest juz w testach?
     
  17. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Z każdą grą masz tyle samo szans na bana.
    A kiedy wyjdzie LT to wie tylko sam cavea i wypuści je kiedy będzie mu się podobało.
     
  18. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    chyba c4eva a nie cavea
     
  19. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Oj czepiasz się literówek :) Licze że LT+3.0 dla Ślimaków wyjdzie do końca przyszłego tygodnia :(
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum