1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kilka pytań

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawlus184, Kwiecień 9, 2012.

  1. pawlus184

    pawlus184 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam zamierzam kupić Xbox 360
    wcześniej miałem tylko ps3 i mam parę pytań
    niektóre mogą być laikowe
    1.co to jest ten dash (wersja oprogramowania??)
    2.jakiej konsoli szukać żeby wszystkie kopie gier chodziły
    3.Z jakim napędem najlepiej szukać?
    4.czy można grać w gry z dysku twardego bez płyty??
    5.czy trzeba jakiejś specjalnej nagrywarki w kompie
    6. czy różnią się te przeróbki LT2.0 LT 3.0 i inne
    dziękuje za poświęcony czas
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    1. Interfejs ogólnie mówiąc
    2. Jasper/ Slim wyprodukowany przed sierpniem 2011
    3. patrz 2
    4. nie, tylko na jtag/rgh
    5. Jak masz lt 3.0 i chcesz grać w nowe gry z dysku to tak
    6. Bierz lt 3.0 :p
     
  4. pawlus184

    pawlus184 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeszcze pare pytań
    1.czy na jtag/rgh chodzą wszystkie nowe kopie gier?
    2.co lepiej wziąć slim czy jasper (chodzi mi o awaryjność)
    3.jaką nagrywarka do tego LT3.0 ?(bo ja mam jakiegoś liteona)
    4.z jakim napędem brać Xbox'a 360
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    1. Tak
    2. Obi są praktycznie bezawaryjne
    3. Ihas 124B
    4. Bierz jaspera albo slima z przed 08.2011 i bedzie dobry napęd
     
  6. pawlus184

    pawlus184 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.a jak np gra ma 10gb to jak ją odpalić na LT3.0 z płyty??
    2.która najlepsza przeróbka ??
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    1. Nie ma takich, masz wydania 2 plytowe, więc nagrywasz na 2 płyty
    2. Zależy do czego, jak chcesz grać online to lt, a jak chcesz darmowe dlc i arcade i nie nagrywać płyt to rgh (które jest ok 150zł droższe)
     
  8. pawlus184

    pawlus184 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy można mieć dwie przeróbki np LT3.0 i rgh (w tytułach na aukcjach widziałem coś takiego)??
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  10. pawlus184

    pawlus184 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a można wgrać LT3.0 i rgh w domowych warunkach?
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Lt tak, rgh też ale musisz znac się na lutowaniu
     
  12. pawlus184

    pawlus184 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Można prosić o linki na przeróbkę rgh i LT.30?
    pozdrawiam
     
  13. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  14. pawlus184

    pawlus184 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdziłem mam nagrywarkę atapi dvd a dh20a4p
    czy będę mógł nagrywać nią kopie gier ?
    czy nie będzie problemów?
     
  15. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nagrasz i zainstalujesz xgd2, xgd3 bedziesz musiał odpalic z płyty
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli nie chcesz instalować gier XGD3 na dysku, to ta nagrywarka wystarczy.
     
  17. pawlus184

    pawlus184 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czyli gry pod XGD2 nagram i zainstaluje żeby lepiej chodziły a gry XGD3 tylko nagram ale zainstaluje
    a teraz takie pytanie czy jeśli kupił bym jakąś nagrywarkę IHAS'a i chciałbym pograć na multi to lepiej robić kopie 1:1 z oryginalnej pożyczonej płyty czy może być wersja z neta?
    bo dużo tych nagrywarek na allegro i już nawet chyba przerobionych
     
  18. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgrywasz LT MAX: http://nickthegr33k.eu/iXtreme_Burner_Max_Tutorial.pdf

    Modyfikujesz FW pod płyty, na których chcesz nagrywać gry XGD3 w 100%: http://xboxforum.pl/aktualnosci-9/ixtreme-burner-max-firmwares-juz-jest-105953/ --> Post #278

    Nagrywasz obraz ściągnięty z sieci (Nie wyciągniesz obrazu oryginalnej gry zwykła nagrywarką, ale to jest bez znaczenia, który obraz nagrasz, bo gry z internetu również są zrip'owane z oryginalnych płyt): http://xboxforum.pl/artykuly-31/[tu...ouch-3-0-najlepszy-artykul-edycja-3-a-120365/
     
  20. pawlus184

    pawlus184 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A co to jest ten ap 2.5
    to wszystko dzięki za poświęcony czas teraz tylko ps3 sprzedam i kupuję Xbox'a
    pozdrawiam
     
  21. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    zabezpieczenia antypirackie
     
Wczytywanie...

Poleć forum