1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytań

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez skwaros, Listopad 13, 2012.

  1. skwaros

    skwaros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZPM
    siemka, od wczoraj mam xbox'a360 i mam parę pytań.. Przerobiony z tego co mi wiadomo iextreme1.6, czyli w skrócie lt 1.6? Dashboard wgrany jest 2.0.12625.0.

    1. Czy wgranie najnowszego dasha 16197 z Pena usunie przeróbkę napędu? Jest w ogóle sens to robić?
    2. Co oznacza to wave 2, 3 itd?
    3. Czy nowsze gry mozna patchować pod tego lt 1.6 żeby chodziły? Czy jedyna opcja to wgranie nowego dasha, a potem lt 3.0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Wgranie Dasha i lt 3.0 . Nowe gry wymagaja tego.
     
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Zanim wgrasz dash 16xx pomysl czy nie chcesz zrobic rgh. Na 16Xx sie juz nie da. Ten dash ci usunie przerobke . Na twoi lt pojda gry xgd2 wave patcherem starczy zrobic . Po za dash co masz wyzej nie robilbym bo po lt. Najlepiej wgrac 3.0 lub 2.01 zaleznosci od napedu i trzeba miec fabrycznej firmy naped bo zadna nowa gra nie ruszy nawet po najnowszym lt
     
    1 osoba to lubi.
  5. skwaros

    skwaros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZPM
    RGH zebym mogł gry z dysku odpalać, bez płyt? Xgd2 czyli gry poniżej 8gb? A patchować wszystkie mam gry na wave2? Ale dash'a musze chyba wgrać nowszego bo gierki nie wszystkie pójdą, tak? Naped był już zmieniany, ale sądzac po tacce i dwóch żółtych kabelkach wrzucili równiez fabryczny i jest to Philips & Lite-on DG-16D2S fw. 74850C..
     
  6. skwaros

    skwaros Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    ZPM
  7. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Dasz tal ale z tym kasuje przerobke starsze gry co nie wymagaja upragrade dasha beda dzialac. Jak masz ta sama tacke napedu i kolor kabelkow co przed wymiana nie masz. Ma byc tej firmy co konsola miala jak byly nowa jak nie ma to dokupic naped taki .
     
Wczytywanie...

Poleć forum