1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka pytani

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez yondaime332, Luty 22, 2010.

  1. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    1. Czy mogę nagrać kopie gier na dysk (mając przerobioną konsole) i przełożyć dysk na inna nie przerobioną konsole tak aby móc te gry na niej odpalić ?

    2. Czy informacja o ewentualnym banie pojawia się dopiero przy próbie podłączenia konsoli do internetu czy w trakcie normalnego użytkowania.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    1. Gra nagrana na dysk działa tylko na konsoli na której została nagrana. Płyta i tak musi być w napędzie, żeby grać z dysku! chyba, że masz przeróbkę z homebrew i freebotem

    2. Jak używasz normalnie net to nagle Cię wywali i potem info o banie

    SZUKAJ!
     
  4. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ale ja właśnie nie używam internetu - tzn tylko raz żeby ściągnąć aktualizacje i od tego czasu już nie używam internetu.
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wtedy jak jesteś oflagowany to też wystarczy... Wystarczy sekunda żeby dostać bana
     
  6. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    To wiem ale chodzi mi o to czy ta informacja o banie wyświetla się przy próbie połączenia z internetem czy może się wyświetlić offline.
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Chcesz pobrać aktualkę = musisz próbować się połącyzć z netem = wtedy wyskakuje info
     
  8. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Zaraz, to nie da się tego sprawdzić tak jak to pisze w ban faq?
     
  9. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No ok... ale czy mogę mieć bana ?... Chodzi mi o to że kiedyś połączyłem się z LIVE i pobrałem aktualizacje - nie dostałem od razu bana... I od tego czasu gram tylko offline, a więc czy informacja o banie pokaże się tylko gdy będę próbował się połączyć z LIVE czy może mi ona wyskoczyć podczas grania offline ?

    edit : skończyła mi się już gwarancja bo mam konsole już od daaawna
     
  10. GawedaS

    GawedaS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 20, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KatoVice City
    ban wychodzi w momencie podlanczania sie do liva ( neta )
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Da się. Tutaj nikt o to nie pyta prawda?

    Możesz nagrywać gry na dysk? Jeśli tak to nie masz bana...
     
  12. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Niestety nie posiadam dysku :/... czyli chyba jedyną szansą na sprawdzenie czy mam bana to podłączenie się do LIVE
     
  13. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Hmm a kiedy ostatnio byłeś online?

    Możesz przełożyć swoją kartę pamięci do kogoś i zobaczyć czy normalnie odczyta profil
     
  14. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    online byłem ok. 2-3 tygodni temu... ale spróbuje z tym profilem :)
    chyba że ktoś ma jeszcze inne propozycje ;)
     
  15. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No jeżeli wtedy Ci nic nie wyskoczyło to nie masz raczej bana
     
Wczytywanie...

Poleć forum