1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kilka spraw związanych z activate.iso i Fable 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Moonsun, Grudzień 20, 2010.

  1. Moonsun

    Moonsun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Od razu przejdę do pytań.

    1. Czy activate.iso KONIECZNIE trzeba wypalić na płytę DL? Na CD, DVD nie pójdzie?
    2. Chcę zagrać w Fable 3 na iXtreme 1.6 (napęd LiteOn) korzystając ze sposobu trzech dashy... Czy po aktualizacji konsoli do wymaganych dashy sam obraz gry będę musiał jeszcze patchowac, czy activate.iso wszystko sam załatwi?

    EDIT: Zaraz postaram się dać skan tego obrazu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    1. TAK - tylko i wyłącznie DVD+R PL
    2. nie wiem jaki obraz masz , przypuszczam , że pewnie nic nie bedzie trzeba robić.
     
  4. Moonsun

    Moonsun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oto skan obrazu:

    [​IMG]

    Pójdzie na ix 1.6 + 3 dashe + activate.iso? Nie trzeba już z tym nic robić?


    EDIT: Mógłby ktoś podać linka do activate.iso? Bardzo proszę :)
     
  5. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  6. Moonsun

    Moonsun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra, wypalam tak jak jest, nic nie paczuje, mam nadzieję że będzie śmigać, bo mi się grać chce ^^
     
  7. Moonsun

    Moonsun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To patchować czy nie patchować?

    Bo tutaj jest napisane, że jednak robi się patch do wave'a obsługiwanego przez dany flash (w moim przypadku do wave 3), więc wychodziłoby na to że płytka z activate też nie jest potrzebna (??)


    Czy dla tych najnowszych gier z AP 2.5 tak samo tworzy się ten pliczek .dvd z layerbreak czy już nie trzeba? Wolę się zapytać na wszelki wypadek.
     
  8. Moonsun

    Moonsun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odpowiedz ktoś, bo ciągle się wstrzymuję z nagrywaniem :D
     
  9. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możesz zmienić wave i grać nez activate.iso lub nie zmieniać i użyć activate.iso, wszystko jedno.

    Tak samo robisz pliczek *.dvd jakbyś nagrywał grę bez AP25 [LayerBreak=1913760]
     
Wczytywanie...

Poleć forum