1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect a 50hz tv

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartekw95, Grudzień 27, 2010.

  1. bartekw95

    bartekw95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam telewizor tylko 50hz. Nie będzie problemów z kinectem i grami na niego przy tylko 50hz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Telewizor jak telewizor , co by miało nie działać?? TV CRT i X z Kinectem do tego? Trochę nieteges zestaw. ;-)
     
  4. bartekw95

    bartekw95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No wiem właśnie. Mam stary tv kineskopowy i nie wiem czy gry na kinekcie mi będą normalnie działać bo wiem że na zwykłego xboxa 360 część może nie działać na 50hz. To jak będą jakieś problemy z np kinect sports czy Motion sports albo kinect adwentures?
     
  5. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    wszystko bedzie dzialac tv niema zadnego znaczenia ....
     
  6. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    No nie spotkałem się by gry nie działały z tego powodu. Wydaje mi się , że z 80% TV CRT w naszych domach to 50Hz.
     
  7. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Jednak, Xbox 360 to konsola next-genowa, poleciłbym ci kupno monitora / telewizora LCD, ekrany z tyłkiem nadają się tylko na gry PS2.
     
  8. axe95

    axe95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Suszec
    Każda gra będzie działać, lecz niektóre mogą być ucięte. Jakaś gra samochodowa nie pamiętam jaka ale wiem że nie było widać licznika i pozycji bo było po prostu ucięte. Poza tym nie widzę przeszkód.
     
  9. babcia99

    babcia99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przepraszam a co ma odświeżanie do wielkości obrazu??

    Większość gier ma wymagania min. 60hz, ale na moim starszym LCD 50hz wszystko śmiga.
     
  10. Skobelek

    Skobelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja uzywalem chwile zwyklego telewizora z "tyłkiem". Da sie grać, ale rada dla mnie ,żebyś odłożył sobie na jakis telewizor lub monitor HD Ready. Ja się przesiadłem i niebo a ziemia ;) a jesli masz kinecta to przynajmniej 40cali i masz zabawe ohoho ;) A co do ucinania gier, to na zwyklym tv ucinalo mi wlasnie licznik w FM3 ;D
     
  11. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Jak konsola działa normalnie to kinect też, to jest drugi "kontroler" :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum