1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

kinect a przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sabo89, Luty 26, 2011.

  1. sabo89

    sabo89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam posiadam dash Interfejs głowny 2.0.9199.0, i przerobke iExtreme 1.1
    mam zamiar kupic k inecta, nie lacze sie z netem, co i jak powinienem wgrac? Jaki dash?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    najnowszy dash wystarczy
     
  4. sabo89

    sabo89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    troche czytalem na forach, to cos pisali ze czesto jakies problemy wystepuja. Gdzie sciagne tego najnowszego dasha? I jak go wgram?I czy po tym bede mogl dalej korzystac z moich kopi zapasowych gier?
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    musisz mieć iXtreme LT+ 1.1 żeby bana nie dostac i wtedy wgrywasz
    dasha 12625 - jest najnowszy i wszystko działa :p
     
  6. sabo89

    sabo89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak sprawdzic czy mam tego LT+? czy sie nie da?
    sprostuje nie podlanczam konsoli do neta, wiec jak moge dostac bana?
     
  7. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie możesz dostać bana bez podłączenia.
    jak ci nowe gry działają typu AC brotherhood to masz LT+
     
  8. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    LT+ to jest nowa przeróbka napędu, żeby ją mieć to musi ją wgrac np w jakimś serwisie gdzie się tym zajmują, oczywiście mozna też samemu.

    a napisałeś że masz extreme 1.1 więc nie masz LT+, musisz dać napęd do przerobienia i powiedzieć ze chcesz LT+
     
  9. sabo89

    sabo89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    skad da rade sciagnac tego dasha 12625, i jest jakis poradnik na forum jak wgrywac dasha?
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    pewnie masz stara przeróbke....nie włączaj assasina ani nic co ma ap bo oflagujesz konsole.....daj komuś żeby ci wgrał lt+
     
  11. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    jeżeli wgrasz najnowszego dasha bez LT+ to z tego co słyszałem masz od razu flage a nawet chyba bana
     
  12. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dasha można znaleźć w internecie i można wgrać go za pomocą pendrive'a w formacie FAT32
     
  13. sabo89

    sabo89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    juz zalatwilem upgrade na iXtreme LT+, dostalem od niego informacje ze dash zostanie zaktualizowany jak wloze plyte np z kinect adventures? czy to prawda?
     
  14. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Tak ,ale nie do najnowszej wersji ,chyba że będziesz grał w singla w takie gry jak COD:BO lub MW2 czy Halo Reach to lepiej wgrać z adventures bo to pierwsza wersja kinect dasha. Jeżeli natomiast nie zależy ci na wymienionych wcześniej grach to ściągnij update z neta ,ale to w ogóle mam kinecta i on chyba z siebie update brał
     
  15. sabo89

    sabo89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ja bede chcial grac tylko na single player, bez podlaczania do neta konsoli, czyli lepiej wgrac ta wersje dasha z kinecta?
     
Wczytywanie...

Poleć forum