1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect a stara konsola

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Z-Masłem, Listopad 20, 2010.

  1. Z-Masłem

    Z-Masłem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam do was pytanie. Posiadam Xbox'a 360 w wersji premium. Moje pytanie jest następujące: Czy jest możliwość podłączenia do niego kontrolera Kinect? A jeżeli tak to czy wszystko działa ok i czy nie ma z nim żadnych problemów?
    Z góry dziękuję z odpowiedzi!:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SteelGrain

    SteelGrain Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oczywiście, że tak. Każda konsola X360 jest dostosowana do Kinect'a. Po prostu inaczej go podłączasz i tyle.
     
  4. Z-Masłem

    Z-Masłem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To czy w takim razie jesteś mi w stanie wytłumaczyć mniej więcej na czym polega to inne podłączenie? W ogóle zacząłem ten temat dlatego, że sprzedawca w jednym ze sklepów powiedział mi, że Kinect jest przystosowany TYLKO do Xbox Slim. Wiec mnie to troszkę zastanowiło...
     
  5. Swirus

    Swirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chicago
    Testowałem u znajomego na wersji Premium i mojej Arcade, wszystko śmiga aż miło... Tylko jeden problem, on nie należy do mnie tylko pożyczyłem :O
     
  6. mateo55

    mateo55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam! Chciałbym zapytać czy kinect podejdzie pod przerobioną konsole elite ? Czy musi być tylko orginał?
     
  7. Z-Masłem

    Z-Masłem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie znam się ale myślę, że powinno działać. Sugeruje się tym, że na *******'ach ostatnio ukazało się do pobrania wiele tytułów przeznaczonych na Kinect'a.
     
  8. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    omg oczywiście,że będzie działać na starszych. Eh, potrzeba tylko wgrać kinect dashboard.
     
  9. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    OMFg kinect na starszych podłączasz do kontaktu i do usb=koniec. Gry na przeróbkach z tego co słyszałem i sam kinect działa normalnie.
     
  10. salwador

    salwador Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak dziala sam kupilem i gram na takich bez problemu smiga asz milo .Mam pytanie jak aktualizowalem konsole przez kinecta to zostala oflagowana mozna to sprawdzic
     
Wczytywanie...

Poleć forum