1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kinect a sterowanie głosem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ponury Typ, Październik 25, 2012.

  1. Ponury Typ

    Ponury Typ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Witam, czy jest możliwość sterowanie głosem na terenie PL ? Wiadomo, że sama usługa u nas nie jest dostępna ale czy jest jakaś możliwość żeby namieszać w ustawieniach konsoli tak żeby można było używać tego w języku angielskim ? Pozdrawiam.

    Edit:

    Oczywiście chodzi o sterowaniem głosem w menu konsoli.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    przecież można sterować głosem tylko że w j. angielskim wiec nie wiem o co ci chodzi..
     
  4. Ponury Typ

    Ponury Typ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Za każdym razem jak próbuje skalibrować tą usługę do wyskakuje informacja, że usługa nie jest dostępna w twoim regionie.
     
  5. LucyFair

    LucyFair V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    187
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zmień region na angielski to będzie smigać.
     
  6. Ponury Typ

    Ponury Typ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Właśnie chodzi o to, że mam ustawiony język na angielski a region na USA. Kinect nadal podczas konfiguracji i włączania pisze, że usługa nie jest dostępna dla tego regionu, a żeby było śmieszniej to jakieś 50% DASHBOARDU jest po angielsku a druga połowa po polsku ...
     
  7. LucyFair

    LucyFair V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    187
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bo ustawiasz USA a masz ustawić Wielką Brytanie jako region..
     
  8. Ponury Typ

    Ponury Typ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
  9. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Spróbuj zrobić konto na USA albo na UK. Mam jedno konto polskie do grania i amerykańskie, do aplikacji i reszty rzeczy których MS nie raczył wprowadzić na polski rynek. Na polskim przy wyszukiwarce nic się nie dzieje, a na amerykańskim podpowiada mi abym coś powiedział.
     
Wczytywanie...

Poleć forum